x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport David Beckham: Am pus avocaţii să rezilieze contractul cu L.A. Galaxy!

David Beckham: Am pus avocaţii să rezilieze contractul cu L.A. Galaxy!

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Mai 2009   •   00:00
David Beckham: Am pus avocaţii să rezilieze contractul cu L.A. Galaxy!

David Beckham doreşte să-şi rezilieze contractul cu echipa americană de fotbal Los Angeles Galaxy, la care are trebui să se întoarcă după încheierea actualei ediţii a campionatului Italiei. Gazetta dello Sport susţine că mijlocaşul englez şi-a însărcinat "avocaţii din Statele Unite să înceapă demersurile pentru rezilierea acordului cu gruparea californiană, valabil până la 30 noiembrie 2009".



Deşi înţelegerea dintre cele două cluburi prevede ca Beckham să joace din nou pentru Galaxy, în perioada iunie - noiembrie, iar apoi să revină la AC Milan, internaţionalul englez "preferă să înceapă noul sezon la Milanello", alături de gruparea din Serie A, pentru a nu pierde primele meciuri din campionatul italian şi Liga Campionilor, scrie ziarul citat.

Oficialii lui Los Angeles Galaxy ar putea accepta rezilierea contractului, în schimbul unei importante sume de bani, notează Agerpres. Chiar şi în aceste condiţii mai există o problemă care ar poate bloca această operaţiune şi anume contractul separat semnat de Beckham cu Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS)!

"Gazzetta dello Sport" precizează, totodată, că Beckham a asistat aseară la meciul dintre Arsenal şi Manchester United (1-3), din manşa secundă a Ligii Campionilor. Beckham a făcut deplasarea la Londra cu un avion privat, împreună cu antrenorul său, Carlo Ancelotti, şi trei coechipieri: Mathieu Flamini, Philippe Senderos şi Giuseppe Favalli. Presa britanică a speculat imediat că starul englez a venit în Anglia pentru a se întâlni cu patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, în vederea unui eventual transfer la gruparea de pe Samford Bridge.

×
Subiecte în articol: sport