x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Decisive cu Fener

Decisive cu Fener

de Mihai Igirosanu    |    03 Oct 2009   •   00:00
Decisive cu Fener
Sursa foto: ERIC BRINKHORST/AFP/MEDIAFAX

După remiza din Olanda, gândurile steliştilor s-au îndreptat asupra "dublei" cu Fenerbahce, devenită decisivă pentru calificarea din Grupa H a Europa League.



Aflat încă sub influenţa întâlnirii de la Enschede, antrenorul "roş-albaştrilor", Mihai Stoichiţă este, totuşi, conştient de importanţa celor două confruntări cu puternica echipă turcă. "A fost un meci foarte spectaculos. Puteam să câştigăm şi noi, dar şi ei. Totuşi, pe final nu am mai fost la fel de omogeni şi le-am dat posibilitatea să vină peste noi. Am întâlnit un adversar puternic, vicecampioana Olandei. Am reuşit să o ţinem pe Twente pe loc şi în acest moment cred că toate echipele au şanse egale de a trece de faza grupelor. Totul depinde de noi şi de ce facem cu Fenerbahce în următoarele două partide", a declarat Stoichiţă. La rândul său, eroul de joi seară al Stelei, portarul Robinson Zapata a spus: "Echipa a jucat foarte bine. Păcat că n-am putut câştiga, a fost un joc frumos, de nivel înalt, am demonstrat că suntem în creştere. Sper să jucăm mai bine de la meci la meci, trebuie să muncim în continuare la finalizare şi sper să băgăm mingea în poartă. Suntem fericiţi că am făcut treabă bună şi n-am primit gol. Dacă învingem pe Fenerbahce şi ne ajută şi celălalt rezultat, putem ajunge pe primul loc".

McClaren, supărat
Antrenorul lui Twente, englezul Steve McClaren, a ţinut să elogieze prestaţia din poarta Stelei a columbianului Zapata: "Am fi fost foarte fericiţi dacă am fi câştigat, rezultatul a fost dezamăgitor. Am avut trei sau patru ocazii foarte mari, dar am rămas impresionat de portarul Stelei. Cum a scos ocaziile lui Ruiz şi N'Kufo? A fost fenomenal! Steaua s-a apărat foarte bine, astfel de lucruri sunt o obişnuinţă pentru echipele româneşti, Ajax a simţit-o pe pielea ei. Împotriva românilor, trebuie să profiţi de cea mai mică şansă pe care o ai, astfel se termină remiză, cum s-a întâmplat şi în acest meci. Dar, totuşi, pot spune că şi un punct înseamnă un câştig".

×
Subiecte în articol: sport