x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Din nou la antrenament

Din nou la antrenament

de Delia Gomoescu    |    03 Feb 2010   •   00:00
Din nou la antrenament

Mutu nu vrea să stea departe de gazon. Deşi Cesare Prandelli i-a oferit câteva zile libere, atacantul român şi-a anunţat antrenorul că este gata să revină la pregătire.



Adi Mutu era aşteptat la antrenamentul programat ieri după-amiază la Stadionul Artemio Franchi. El este suspendat provizoriu din activitatea competiţională, însă până la luarea unei decizii finale are dreptul să participe la şedinţele de pregătire alături de coechipierii săi. "Briliantul" speră ca în acest fel să se menţină în formă, să nu-şi piardă condiţia fizică, dar şi să demonstreze că este extrem de motivat.

Potrivit presei italiene, în cursul zilei de ieri ar fi urmat să aibă loc şi o întâlnire între directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, şi impresarii jucătorului, fraţii Becali. Tema discuţiilor: situaţia actuală a lui Mutu, dar şi viitorul contract, care expiră în vara lui 2012.

INCLUS PE LISTA UEFA
Cotidianul La Nazione scrie că, deşi este greu de anticipat un posibil verdict, cei mai optimişti dintre oficialii Fiorentinei speră ca Mutu să primească doar o amendă. De altfel, gruparea toscană l-a inclus pe român pe lista pentru Liga Campionilor, competiţie ce se va relua la jumătatea lunii februarie cu meciurile din faza optimilor.

De asemenea, şi Cristi Chivu se află pe lista trimisă de Inter la UEFA, în ciuda faptului că fundaşul "nerazzurro" este în perioada de recuperare după operaţia la cap suferită la începutul lui ianuarie. Cotidianul La Reppublica a oferit însă şi explicaţia: conform regulamentului, pe listele pentru Liga Campionilor pot fi înlocuiţi numai jucătorii cedaţi la alte echipe, nu şi cei accidentaţi sau aflaţi în stare de suspendare.

×
Subiecte în articol: sport