x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Din rău în mai rău

Din rău în mai rău

de Delia Gomoescu    |    15 Ian 2010   •   00:00
Din rău în mai rău
Sursa foto: PAUL ELLIS/AFP

Liverpool, rivala Unirii Urziceni în Europa League, a părăsit Cupa Angliei după ce a mâncat bătaie acasă de la o echipă de liga a doua.



Nimic nu le iese englezilor de la Liverpool în acest sezon. Adversara Unirii Urziceni din şaisprezecimile Europa League a fost eliminată din Cupa Angliei de formaţia Reading, ocupanta locului 21 în liga a doua. Băieţii lui Rafa Benitez au pierdut chiar pe "Anfield", 1-2, într-un meci rejucat din turul trei al întrecerii. Liverpool a deschis scorul prin autogolul lui Bertrand în minutul 45, dar oaspeţii au întors rezultatul prin golurile înscrise de Sigurdsson ('90+4) din penalty şi Long ('100). Cupa Angliei este a treia competiţie pe care "cormoranii" o părăsesc în acest sezon, după Liga Campionilor şi Cupa Ligii Angliei, iar locul 7 în Premier League este departe de pretenţiile lor.

ŞI ÎNVINŞI, ŞI ACCIDENTAŢI

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, Liverpool s-a ales după meciul cu Reading şi cu trei jucători accidentaţi. Căpitanul Steven Gerrard are o problemă la muşchii ischio-jambieri, Torres şi-a luxat genunchiul, iar Benayoun are dureri în zona coastelor. "Este un rezultat foarte prost. Doream cu toţii să ne calificăm în faza următoare şi suntem dezamăgiţi. Au existat multe lucruri care nu mi-au plăcut pe teren", a declarat Rafa Benitez la finalul jocului. Singurul lucru bun care li s-a întâmplat miercuri "cormoranilor" a fost achiziţionarea lui Maxi Rodriguez. Argentinianul a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu adversara Unirii. El ar putea debuta sâmbătă, la meciul cu Stoke City. Unirea Urziceni va juca împotriva lui Liverpool în Europa League la 18 şi la 25 februarie.

×
Subiecte în articol: sport