x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Amenda de 5.000 de euro pentru african

Dinamo - Amenda de 5.000 de euro pentru african

de Mihai Igirosanu    |    18 Feb 2007   •   00:00
Dinamo - Amenda de 5.000 de euro pentru african

Evolutia modesta de pe Estadio Da Luz si neprezentarea la antrenamentele de joi si vineri l-au adus pe Ze Kalanga in dizgratia antrenorului dinamovist Mircea Rednic. In Stefan cel Mare se vorbea despre punerea pe liber a mijlocasului din Angola.

Jucatorul a revenit vineri seara din Angola, prezentandu-se la antrenamentul de ieri-dimineata. Ze Kalanga i-a cerut scuze antrenorului Mircea Rednic pentru evolutia din Portugalia si pentru absenta de la antrenamente. Totusi, tehnicianul cainilor il va amenda pe fotbalistul african cu 5.000 de euro, suma prevazuta in Regulamentul de Ordine Interioara.

DORINTA. Colegii angolezului si-au manifestat atasamentul pentru acesta prin vocea lui ionel Danciulescu. "Cred ca o sa se termine cu bine acest episod cu Ze Kalanga si nu va pleca. O sa fim alaturi de el, pentru ca e un fotbalist foarte bun. O sa-i treaca aceasta suparare", a declarat atacantul Ionel Danciulescu dupa antrenamentul efectuat vineri seara in Stefan cel Mare. "A intrat foarte relaxat pe teren, a pierdut cinci mingi la rand si, pe partea lui, Benfica si-a creat multe situatii periculoase, echipa noastra nemaifiind echilibrata", i-a reprosat antrenorul Mircea Rednic. Nici un oficial al "cainilor" nu stia vineri unde este Ze Kalanga. "Nu stiu ce-i cu el. Nu este prima oara cand lipseste, incep sa ma obisnuiesc. Va suporta prevederile din Regulamentul de Ordine Interioara", a spus Rednic.

REGRETE. Atacantul Ionel Danciulescu si-a exprimat din nou regretul pentru esecul din meciul cu Benfica. "Uitam greu meciul de la Lisabona, dar trebuie sa ne gandim ca mai avem un joc pe teren propriu. Ne jucam sansa si trebuie sa fim increzatori. Vom face tot ce depinde de noi pentru a ne califica. Trebuie sa fim mai responsabili si sa invatam ca un meci are 90 de minute", a spus atacantul dinamovist.

COMPLIMENTE. Intervievat de cotidianul Record, antrenorul Benficai, Fernando Santos, l-a laudat pe portarul lui Dinamo, internationalul Bogdan Lobont. "Uneori exista momente cand mingea nu intra in poarta. In ultimul meci a avut o faza la care in 99% din cazurile asemanatoare mingea ar fi intrat in poarta, iar, daca Lobont nu ar fi aparat magistral, astazi s-ar fi vorbit despre faptul ca Nuno a pus capat crizei, insa Lobont a mentinut-o." Santos a precizat ca are in continuare incredere in Nuno Gomes, care n-a mai inscris din 6 ianuarie, anuntand ca il va titulariza in meciul de maine seara, din campionatul Portugaliei, cu Nacional Madeira. "Nu a inscris, dar in ceea ce priveste efortul, daruirea in joc, miscarea si a face ceea ce trebuie, s-a prezentat foarte bine. De aceea nu exista nici un motiv pentru ca antrenorul sa nu aiba incredere in Nuno, dimpotriva", a afirmat tehnicianul. Pe de alta parte, Record noteaza ca fundasul central brazilian, Luisao, se afla in continuare in atentia celor de la Juventus pentru un eventual transfer in vederea sezonului viitor. Clubul torinez si-a trimis chiar un reprezentant la meciul dintre Benfica si Dinamo.

PESIMISM. Prezent la Lisabona, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a aratat pesimist in ceea ce priveste posibilitatea ca Romania sa beneficieze foarte curand de un asemenea stadion. "La Lisabona am vazut poate cel mai frumos stadion din lume. Portugalia are jumatate din populatia Romaniei, dar au o infrastructura mult mai dezvoltata. Daca Lia Manoliu e gata in trei ani, sa nu-mi ziceti mie Dragomir", a declarat presedintele Ligii.
×
Subiecte în articol: sport