x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Au uitat sa joace

Dinamo - Au uitat sa joace

de Daniel Stan    |    27 Ian 2007   •   00:00
Dinamo  -  Au uitat sa joace

"Cainii" se fac de ras sub ochii adversarilor. Un nou esec pentru Dinamo in turneul din Portugalia, 0-1 cu Academica Coimbra, si al treilea meci fara gol marcat, dupa 0-1 cu Vitoria Guimaraes si 0-0 cu Lokomotiv Moscova. Si la jocul de joi seara "cainii" au fost spionati de trimisi ai Benficai, insa s-au facut de ras in fata ocupantei locului 13 in prima liga portugheza.

Surprinzator, tehnicianul dinamovist pastreaza un ton optimist: "Deocamdata caut solutii si sunt convins ca veti vedea un alt Dinamo la meciurile cu Benfica". Referitor la ineficienta atacului, "Puriul" a precizat: "Inca nu ma ingrijoreaza faptul ca nu marcam. Avem timp sa remediem. Ma intereseaza sa ne cream situatii, iar cu Academica am avut 4-5 clare".

La randul lui, directorul executiv, Cristi Borcea, a declarat: "Am pierdut din nou, dar nu a fost decat un meci amical. Plec eu luni la ei si nu mai pierdem". In partida cu Academica, Radu Stefan si-a spart capul la un duel cu un adversar, pe final de meci. Lucian Goian va parasi cantonamentul, urmand a se transfera la Ceahlaul Piatra-Neamt.

×
Subiecte în articol: sport