x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Conducerea il blocheaza pe Petre

Dinamo - Conducerea il blocheaza pe Petre

22 Iun 2004   •   00:00

Dinamovistii s-au prezentat ieri-dimineata la INMS pentru a efectua vizita medicala, ei urmand sa plece maine in Elvetia, intr-un stagiu de pregatire.

DATORIE. Florentin Petre considera ca si-a facut datoria fata de Dinamo si ca ar merita sa fie lasat la Grazer AK. "As fi foarte trist daca nu as fi lasat sa plec. As fi distrus, pentru ca este sansa mea. Cred ca mi-am facut datoria fata de echipa si merit sa plec acum. S-ar putea sa fie ultimul meu tren, dar au plecat si jucatori mult mai in varsta ca mine. Acum este momentul cel mai bun. Mi-as dori sa joc cu Dinamo in preliminariile Ligii Campionilor, dar sunt si alti jucatori care pot face acest lucru. Eu mi-am facut datoria, nu are nimeni ce sa imi reproseze", a spus "Piticul".

REFUZ. Conducerea dinamovista, prin vocea presedintelui Nicolae Badea, nu intentioneaza sa-i dea drumul jucatorului in Austria: "Oferta austriecilor, trimisa prin fax, nu reprezinta nimic concret. Petre trebuie sa fie constient de faptul ca nu este ultima lui ocazie de a pleca in strainatate. Noi am investit 4-5 milioane de dolari la Dinamo si vrem sa ne jucam sansa pe care o avem in Liga Campionilor. Asa cum am mai spus, cel putin momentan, nimeni nu va pleca". (Paul Andone)

Preda a renuntat la Dinamo

Stefan Preda nu a efectuat ieri-dimineata vizita medicala impreuna cu lotul lui Dinamo. Portarul grizonat al "cainilor" are cateva oferte din tara si din strainatate, urmand ca in aceste zile sa ajunga la o intelegere cu gruparea din "Stefan cel Mare", cu care mai are contract doar opt zile. De remarcat ca Preda nu este inclus in lotul echipei care va pleca in cantonamentul din Elvetia, antrenorul Ioan Andone avand la dispozitie trei portari: Munteanu, Gaev si Oltean. Conducerea ros-albilor nu se va opune plecarii lui Preda, care, in urma cu trei luni, declara pentru revista oficiala a clubului ca "ar vrea sa se retraga din activitatea competitionala numai de la Dinamo"!

×
Subiecte în articol: sport dinamo