x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Dezinteres sau cacealma?

Dinamo - Dezinteres sau cacealma?

de Daniel Stan    |    01 Noi 2006   •   00:00
Dinamo - Dezinteres sau cacealma?

Pe langa accidentatul Nobre, presa turca sustine ca antrenorul Jean Tigana nu va conta nici pe Ali Gunes, Kleberson si Ricardinho, lasand de inteles ca pentru "vulturi" Cupa UEFA nu prea conteaza.

Vestile din tabara celor de la Besiktas, adversara de maine seara a dinamovistilor din Grupa B a Cupei UEFA, sunt contradictorii. Conform presei turce, antrenorul Jean Tigana ar parea dezinteresat de competitie, preferand sa menajeze mai multi titulari.

STRATAGEMA. Este vorba despre vedetele Ali Gunes, Ricardinho si, posibil, Kleberson, pe care, conform si site-ului oficial al "vulturilor", tehnicianul francez nu va conta in "Stefan cel Mare". Acestora li se adauga si accidentatul Nobre. Poate fi insa vorba si despre o stratagema, fiind greu de crezut ca, in situatia in care planul va fi pus in aplicare, iar Dinamo va invinge, fanaticii suporteri ai lui Besiktas il vor ierta pe Tigana. Acesta este oricum contestat vehement atat de presa, cat mai ales de fani, care ii cer demisia. Acest lucru pare imposibil momentan, in contractul francezului fiind stipulat faptul ca va primi cate 1,8 milioane de euro pe perioada intelegerii, care mai este valabila doi ani, in situatia in care este demis.

CONTINUITATE. Dinamovistii vor continuitate in rezultate. "Nu ne gandim sa ne oprim tocmai acum. Vrem sa continuam drumul pe care l-am inceput si sa avem rezultate si in Europa, nu numai in campionat", a declarat capitanul "cainilor", Ionel Danciulescu. Suporterii dinamovisti si-au anuntat prezenta in numar mare la debutul favoritilor in Grupa B a Cupei UEFA, ieri biletele fiind aproape epuizate. Meciul va incepe la ora 20:30 si va fi transmis in direct de Antena 1.

DIN NOU MIRCEA LUCESCU
Ultimul antrenor care a adus titlul in vitrina lui Besiktas Istanbul, Mircea lucescu, ar putea reveni pe "Inonu", conform presei din Turcia. Astfel, oficialii "alb-negrilor" i-au cerut lui Jean Tigana sa prezinte un raport cu situatia actuala a echipei, dupa remiza 0-0 cu Sakariaspor, din ultima etapa a Superligii. "Exista zvonuri potrivit carora o infrangere in fata lui Dinamo ar putea fi un motiv de a se renunta la tehnicianul francez", scrie "Star". Un alt cotidian, "Fanatik", unul dintre cele mai influente, mentioneaza ca Tigana s-a intalnit luni cu presedintele Yildirin Demiroren, care, desi inca nu a anuntat o posibila despartire de francez, ar fi lasat de inteles ca are pregatit un "Plan B", care il include si pe Mircea Lucescu. Pe lista se mai afla Mustafa Denizli, Samet Aybaba si Ertugrul Saglam. Tehnicianul roman, in prezent la Sahtior Donetk, i-a mai pregatit pe "vulturi", in perioada 2002-2004, castigand titlul la finele primului sezon.

×
Subiecte în articol: sport