x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - FC National 1-0 - Tunurile pe Corpodean

Dinamo - FC National 1-0 - Tunurile pe Corpodean

de Daniel Stan    |    06 Dec 2006   •   00:00
Dinamo  -  FC National 1-0 - Tunurile pe Corpodean

Oaspetii acuza arbitrajul. Noul antrenor al gruparii din Cotroceni, Sorin Cartu, sustine ca echipa sa ar fi putut obtine un rezultat de egalitate, insa "centralul" a gresit la faza din care liderul a inscris unicul gol.

Oaspetii acuza arbitrajul. Noul antrenor al gruparii din Cotroceni, Sorin Cartu, sustine ca echipa sa ar fi putut obtine un rezultat de egalitate, insa "centralul" a gresit la faza din care liderul a inscris unicul gol.

Razboiul psihologic de dinaintea partidei, cand Sorin Cartu a fost acuzat ca este omul lui Gigi Netoiu, care se afla in conflict deschis cu oficialii dinamovisti, s-a transmis si in teren. Oaspetii s-au aparat perfect 85 de minute, insa au cedat dupa reusita lui Ionel Ganea.

NERVI. La final, nervii celor de la FC National au cedat, cel mai vehement fiind Sorin Cartu, care a acuzat prestatia arbitrajului, in special a "centralului" Sorin Corpodean. "Eu nu prea am ce sa spun, mai bine il las pe domnul arbitru. Nu trebuia sa primim acel gol, insa arbitrul a vrut altceva. Pacat! Am jucat bine si meritam mai mult", a spus "Sorinaccio". Acesta nu l-a uitat nici pe Mircea Rednic: "Daca a spus ca eu sunt omul lui Netoiu, inseamna ca el este omul lui Borcea. Ar fi mai bine sa taca din gura. Stiu eu de ce". In schimb, tehnicianul dinamovist a fost mai ponderat. "Am castigat meritat, desi am suferit. Am avut si ghinion, iar golul a venit ca o eliberare. Este bine ca mentinem distanta fata de Steaua."

PIERDERE. La pauza, Mircea Rednic l-a inlocuit pe Claudiu Niculescu, motivul fiind o accidentare a atacantului dinamovist. "Sper sa nu fie ceva grav. O sa merg la un control, dupa care voi sti cum stau lucrurile", a declarat Niculescu. "Claugol" a suferit o intindere, va rata meciul cu Pandurii, iar prezenta lui la ultimul meci din Grupa B a Cupei UEFA, la Londra, cu Tottenham, este incerta.
PROBLEME
"Am incercat sa jucam fotbal, dar Nationalul s-a aparat chiar si pe trei linii. Am fost nevoit sa fac schimbari inca din prima repriza, iar acum sunt trei jucatori cu probleme medicale, Blay, Niculescu si Dennis Serban. Nu stiu daca ii pot folosi la Targu-Jiu. Daca nu, sunt nevoit sa apelez la echipa secunda"
  • Mircea Rednic, antrenor Dinamo
  • Laude
    Fostul antrenor al dinamovistilor, Ioan Andone, a urmarit meciul cu FC National, la final laudand prestatia liderului din Liga 1. "Ma bucur ca Dinamo este pe primul loc. Merita, dupa ce anul trecut a fost unul plin de convulsii. Am stat de vorba si cu jucatorii, dar si cu prietenul meu Mircea Rednic", a declarat "Ando". Actualul tehnician al Omoniei Nicosia a mai precizat ca, in prezent, atmosfera din vestiarul dinamovist este peste cea din sezonul trecut.

    ×
    Subiecte în articol: sport