x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Fc National 2-1 / Au jucat si au pierdut

Dinamo - Fc National 2-1 / Au jucat si au pierdut

de Mihai Igirosanu    |    04 Iun 2006   •   00:00
Dinamo  -  Fc National 2-1 / Au jucat si au pierdut

Conducerea Nationalului s-a reunit ieri-dimineata intr-o sedinta a Consiliului de Administratie, in urma careia s-a decis ca echipa sa se prezinte la meciul de la Ploiesti. Desi au deschis scorul, "bancarii" nu au reusit insa sa castige vreun punct.

Elevii lui Cristiano Bergodi au inceput mai bine si, dupa o bara a lui Griffiths, acelasi atacant australian a reusit sa inscrie primul gol al meciului, in minutul 8. Scenariul s-a repetat apoi la poarta Nationalului. Claudiu Niculescu (foto jos) a nimerit intai bara, pentru ca Grigorie sa inscrie dupa cateva minute. Niculescu a inchis apoi tabela, inca din minutul 29, cu o executie de exceptie a unei lovituri libere de la marginea careului.

ADIO. Suporterii dinamovisti veniti la Ploiesti au afisat mai multe bannere dedicate capitanului Florentin Petre, care se va transfera la finalul sezonului la gruparea bulgara TSKA Sofia. "Pitic in teren, urias in inimile noastre" si "Drumurile noastre se despart, dragostea ramane aceeasi: Dinamo" au fost mesajele galeriei "cainilor". In minutul 66, Petre a fost inlocuit in aplauzele spectatorilor, urmarind restul meciului din mijlocul fanilor de la tribuna a doua.

CONFLICT. Desi a luat decizia prezentarii la meci, razboiul deschis dintre Constantin Iacov si Dumitru Dragomir continua. Vineri seara, presedintele CA Nationalului s-a lansat intr-un atac furibund si a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca echipa nu se va prezenta la stadionul Astra din Ploiesti, ci la arena Dinamo, unde ar fi trebuit sa se dispute meciul. "Ii sfatuiesc pe cei de la Liga sa-si dea demisia. Ei nu stiu sa conduca nici macar o bicicleta", spunea Iacov, in spatele caruia, pe un panou publicitar, se regasea un afis pe care scria: "Demisia, Dumitru Dragomir!". Jucatorii lui FC National au evoluat aseara cu cate o banderola alba pe bratul drept, in semn de protest fata de decizia Comisiei de Apel ca meciul sa se joace la Ploiesti. De asemenea, clubul bucurestean va intocmi si un memoriu pe adresa FIFA, prin intermediul caruia vor sa sesizeze forul mondial asupra neregulilor pe care le considera existente in fotbalul romanesc.

REPLICA. Principalul vizat de sirul protestelor Nationalului, presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, l-a ironizat ieri pe Constantin Iacov. "Nu inteleg ce are Iacov cu Liga, mai ales ca decizia este a comisiei FRF care are doar sediul la liga. Daca FC National nu se prezinta la meci, vom lua masuri dupa litera Ligii. Iacov este suparat ca nu a fost consultat cand s-a mutat meciul la Ploiesti. Daca este suparat ca nu a fost consultat, eu zic sa mearga sa-l consulte un medic psiholog", a declarat Dragomir.
×
Subiecte în articol: sport