x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - FC NATIONAL 3-0 / Andone salvat

DINAMO - FC NATIONAL 3-0 / Andone salvat

14 Apr 2005   •   00:00

Chiar daca a pierdut derby-ul cu Steaua in campionat, dinamovistii raman, cel putin teoretic, in carti pentru titlu, iar aseara s-au calificat in finala Cupei Romaniei.

  • de DANIEL STAN
  • OBIECTIV. Dinamovistii, reprezentati aici de Tamas, Niculescu si Petre, isi vor canaliza atentia de acum spre castigarea Cupei Romaniei

    Dupa cele trei zile agitate "post-Ghencea", cu acuze destul de grave ale unei parti a conducerii impotriva antrenorului Ioan Andone, "cainii" au reusit sa treaca peste toate si sa se califice in finala Cupei Romaniei.

    OCAZII. Prima parte a fost dominata clar de Dinamo, cu rare contre ale "bancarilor", Claudiu Niculescu, Mihalcea si Grigorie gasind poarta. Dinamovistii au jucat atat sub presiunea rezultatului din tur, 1-2, cat si sub cea a posibilei despartiri de antrenorul Ioan Andone, care, in cazul ratarii calificarii in finala, ar fi fost, cum s-a vorbit, aproape demis.

    ARBITRAJ. Imediat dupa reluare, gazdele au marcat prin Claudiu Niculescu, din lovitura libera de la 20 de metri. La faza faultului, arbitrul Ionica Serea a considerat ca Mckain l-a faultat pe Mihalcea in postura de ultim aparator si l-a eliminat. A urmat un adevarat soc pentru elevii lui Roberto Landi: doua penalty-uri in cinci minute, transformate de acelasi Niculescu, dupa care a venit a doua eliminare, a lui Lita. Golul din final, al lui Zicu, nu a mai contat. O fractiune a galeriei dinamoviste a arborat un banner, "Ati plans? Noi plangem", si au scandat: "Fara blaturi" si "Rusine".

    ×
    Subiecte în articol: sport