x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - FC National / "Bancarii" boicoteaza meciul!

Dinamo - FC National / "Bancarii" boicoteaza meciul!

03 Iun 2006   •   00:00
Dinamo  -  FC National / "Bancarii" boicoteaza meciul!

Cu o zi inaintea meciului programat pe Stadionul Astra din Ploiesti, in urma deciziei Comisiei de Apel, conducerea clubului din Parcul cu Platani a anuntat, prin vocea presedintelui Consiliului de Administratie, Constantin Iacov, ca va boicota intalnirea.
"Am decis sa nu ne prezentam la Ploiesti, ne vom prezenta la Stadionul Dinamo, unde ar fi trebuit sa jucam. Nu ne intereseaza ce se va intampla dupa aceea, atat timp cat respectam regulamentul. Vom merge pana la FIFA, unde vom castiga cele trei puncte la masa verde", a declarat Iacov.

MOTIVE. Nationalul contesta legalitatea hotararii Comisiei de Apel: "Decizia incalca articolul 44, punctul 3, alineatul 1, litera b din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice, care prevede ca schimbarea programarii zilei de disputare a meciului, terenul sau localitatea se poate face si la solicitarea cluburilor, pentru motive intemeiate, dar numai cu acordul celeilalte echipe si cu sapte zile inainte".

ATAC. Constantin Iacov acuza LPF si pe presedintele Dumitru Dragomir. "Nu am treaba cu Dinamo, ci cu LPF, care ne-a bagat pumnul in gura. Ne facem de ras in intreaga Europa din cauza lui Dragomir. Sper sa fie printre ultimele lucruri pe care le face domnul Dragomir. Ne conduc oameni care sunt complici la evaziune fiscala", a spus Iacov.

REACTIA LPF
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a replicat: "Acest domn Iacov acuza aiurea, cu un aer doct. E tendentios, malitios, veninos, invoca un regulament pe care nu-l cunoaste si crede ca a respecta legea inseamna razbunare. Daca nu se prezinta la meci, FC National pierde cu 3-0. Sa citeasca ROAF sa vada cum sta treaba. A fost o decizie a unei comisii sportive, intre doua etape, ci nu o solicitare a clubului Dinamo. Daca nu-i convin regulamentele, sa se adreseze Adunarii Generale sa solicite modificari".

×
Subiecte în articol: sport