x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO – Magazine în toată ţara

DINAMO – Magazine în toată ţara

de Mihai Igirosanu    |    Daniel Stan    |    10 Oct 2008   •   00:00
DINAMO – Magazine în toată ţara

Directorul de marketing al secţiei de fotbal, Mircea Copaci, în acelaşi timp şi vicepreşedinte al clubului sportiv, are o strategie serioasă privind prezentul şi viitorul imaginii grupării din Ştefan cel Mare "Acoperim toată gama de produse vestimentare promoţionale ale clubului, de la nou-născuţi, până la oameni de orice vârstă, prin intermediul «Dinamobilului» sau al comenzilor online.



Directorul de marketing al secţiei de fotbal, Mircea Copaci, în acelaşi timp şi vicepreşedinte al clubului sportiv, are o strategie serioasă privind prezentul şi viitorul imaginii grupării din Ştefan cel Mare "Acoperim toată gama de produse vestimentare promoţionale ale clubului, de la nou-născuţi, până la oameni de orice vârstă, prin intermediul «Dinamobilului» sau al comenzilor online. Am adoptat modele din toată Europa pentru dezvoltarea departamentului de marketing", a declarat Mircea Copaci (foto). Oficialul dinamovist a mai adăugat: "Suntem implicaţi în diverse acţiuni umanitare, iar acum discutăm cu fan-cluburile din toată ţara pentru deschiderea magazinelor de reprezentare în toate zonele. Obiectivul nostru este să fim mereu lângă fani". Despre funcţia pe care o ocupă şi ce implică ea, Copaci a precizat: "Marketingul la Dinamo înseamnă suflet şi pasiune pentru club. Avem program non-stop şi suntem obligaţi să valorificăm performanţele echipei, să folosim imaginea şi istoria clubului pentru atragerea de noi parteneri. Recent, vom semna la nivelul întregii echipe un contract de vestimentaţie casual, iar jucătorii sunt sprijiniţi pentru a beneficia de contracte personalizate cu diverse firme auto. Aici ne ajută foarte mult imaginea lor individuală".

Pentru Hâldan

Departamentul condus de Mircea Copaci se acupă în exclusivitate de imaginea celui care a fost unicul căpitan al "câinilor", Cătălin Hâldan. "În fiecare an comemorăm ziua sa de naştere, dar şi ziua neagră a decesului, încercăm să fim alături de familie, personal ţin permanent legătura cu tătăl lui Cătălin, nea Marin, şi cu fratele lui, Cristi", a mai precizat Mircea Copaci. Altfel, profitând de faptul că stadionul Dinamo are singura pistă de atletism din România care poate găzdui evenimente importante, s-a discutat pentru organizarea, anul viitor, a unei etape de Golden League.

×
Subiecte în articol: sport