x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo n-a avut parte de sorti favorabili - Cu MSK Zilina din Slovacia

Dinamo n-a avut parte de sorti favorabili - Cu MSK Zilina din Slovacia

26 Iun 2004   •   00:00

Ros-albii vor da piept in turul II preliminar al Ligii Campionilor cu campioana Slovaciei, MSK Zilina. Primul meci se desfasoara la 28 iulie, in deplasare, iar returul, la 4 august, la Bucuresti.

MARIAN STEFAN

Cristi Borcea nu le poarta deloc noroc elevilor lui Ioan Andone. Directorul executiv al "cainilor" n-a ratat nici anul acesta festivitatea tragerii la soti de la Nyon, de unde s-a intors insa cu un adversar deloc usor.

"NO COMMENT". In fapt, reactia presedintelui Nicolae Badea a fost una cat se poate de clara. A refuzat sa faca vreun comentariu. Dinamo nu se astepta la un nume prea sonor, riscand, in cazul unei eliminari in fata lui Zilina, sa piarda si trenul de Cupa UEFA. Antrenorul Ioan Andone a aflat vestea in cantonamentul de la Worben, Elvetia, unde se afla de doua zile, impreuna cu echipa. N-a facut prea multe comentarii, dar si-a pus imediat colaboratorii la lucru, invitandu-i sa culeaga in cel mai scurt timp toate informatiile legate de aceasta echipa.

DORINTA. Anul trecut, in turul preliminar al Cupei UEFA, Dinamo a dat piept cu Metalurg Liepajas, pe care a eliminat-o fara drept de apel. Apoi, parcursul "cainilor" a fost unul relativ bun, tinand cont ca adversarele s-au numit Sahtior Donetk (turul I) si Spartak Moscova (turul II). Oficialii dinamovisti viseaza ca echipa sa intre in grupele Ligii Campionilor, dar pentru asta trebuie mai intai ca echipa lui Andone sa treaca de Zilina.

Fara adversar in Slovacia

MSK Zilina defileaza in ultimii ani in campionatul Slovaciei. Sezonul trecut a jucat in preliminariile Ligii Campionilor, fiind eliminata in turul III de catre Chelsea, cu scorul general 0-5. In turul II preliminar a trecut de Macabi Tel Aviv, cu 2-1 (1-0 si 1-1). Zilina a castigat campionatul in editia 2003-2004, avand 64 de puncte, la egalitate cu Banska Bystrica, pe care a intrecut-o gratie meciurilor directe.

MSK Zilina

Trei nume din lotul slovacilor retin atentia: fundasul Branilsav Labant (28 de ani), mijlocasul Marek Bazic (28 de ani) si atacantul Michal Gottwald (23 de ani). Presedintele clubului este Jan Slota, banca tehnica fiind formata din Ladislav Giurkemik (antrenor principal), Jozef Suran si Jozef Michalek (antrenori secunzi). Zilina joaca in echipament galben cu dungi verzi si dispune de un stadion cochet, dotat cu nocturna, cu o capacitate de 10.500 de locuri.

REFUZ

"Deocamdata culeg informatii despre adversar. Nu vreau sa fac alte comentarii. Dumneavoastra ce credeti? Dinamo se califica?" - Nicolae Badea Presedinte FC Dinamo

EGALITATE

"Zilina este o echipa solida, robusta. In fapt o jumatate din fosta Cehoslovacie. Pare un adversar serios pentru Dinamo" - Cornel Dinu Administrator-delegat Dinamo
×
Subiecte în articol: sport dinamo zilina