x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - "Nu sunt ingrijorat"

Dinamo - "Nu sunt ingrijorat"

de Daniel Stan    |    25 Ian 2007   •   00:00
Dinamo  -  "Nu sunt ingrijorat"

p>

"Cainii" au bifat al doilea meci consecutiv fara gol marcat. Tehnicianul dinamovist considera partida cu Lokomotiv Moscova, scor 0-0, un test util. In schimb, folosit doar 15 minute, rusul Vladimir But are sanse minime sa semneze cu gruparea alb-rosie.

Fara a se mai deplasa sute de kilometri si sa dea vina pe oboseala, partida avand loc in cantonamentul de la Rio Maior, Dinamo nu a reusit nici de aceasta data sa se impuna, 0-0 cu Lokomotiv Moscova, dupa un meci sters.

NU RAMANE. Desi era anuntat titular, rusul Vladimir But a ramas pe banca si a intrat in ultimele 15 minute, iar antrenorul Mircea Rednic a dat de inteles ca nu va fi pastrat la echipa. "Este nevoie de timp si de rabdare, insa nu stiu daca le voi avea. Prioritar nu e But, ci echipa", a declarat "Puriul". Tehnicianul a mai adaugat referitor la jocul cu gruparea rusa: "Echipa a aratat o cu totul alta fata decat in jocul cu Vitoria Guimaraes. Nu ma ingrijoreaza faptul ca a fost al doilea meci fara gol marcat. O sa lucram mai mult la finalizare".

CRITICI. Presa portugheza a citit jocul dinamovistilor. "Dinamo nu s-a apropiat de poarta si nu si-a creat nici o ocazie de gol. Totusi, Benfica trebuie sa fie atenta la cei doi atacanti, Danciulescu si Niculescu", a scris O Jogo. Publicatia a continuat pe acelasi ton, facand insa si o mare greseala, dupa ce a scris ca in poarta a fost Gaev, care nu se mai afla in lotul lui Rednic: "Victoria a fost evitata de Gaev. Nota proasta si pentru cvartetul defensiv al romanilor, care a avut probleme la marcaj si a lasat mereu spatii atacantilor adversi". Astazi, "cainii" vor juca in compania formatiei Academica Coimbra, iar in ultimele doua jocuri vor intalni pe Uniao Leiria, la 30 ianuarie, si pe Rio Maior, la 1 februarie.

×
Subiecte în articol: sport