x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Razboiul bancilor

Dinamo - Razboiul bancilor

de Daniel Stan    |    07 Dec 2006   •   00:00
Dinamo - Razboiul bancilor

Continua polemica dintre Rednic si Cartu. Tehnicianul dinamovist a tinut sa-i raspunda omologului sau de pe banca lui FC National, la mijloc fiind faptul ca antrenorul "bancarilor" este sustinut de fostul actionar dinamovist.

Continua polemica dintre Rednic si Cartu. Tehnicianul dinamovist a tinut sa-i raspunda omologului sau de pe banca lui FC National, la mijloc fiind faptul ca antrenorul "bancarilor" este sustinut de fostul actionar dinamovist.
Razboiul a inceput din momentul numirii lui Sorin Cartu pe banca tehnica a lui FC National, antrenorul dinamovistilor, Mircea Rednic, considerandu-l omul lui Gigi Netoiu, fostul actionar al "cainilor", aflat in razboi cu oficialii din Stefan cel Mare.

SUPARAT. Marti, la o zi dupa meciul direct, castigat de Dinamo pe final cu scorul de 1-0, Cartu l-a atacat pe Rednic: "Este ca acidul de la baterie. In ultimii trei ani, pe unde a antrenat a ars iarba. Daca eu sunt omul lui Netoiu, atunci el este omul lui Cristi Borcea". Tehnicianul dinamovist nu a ramas dator, si a replicat dur: "Am gresit. Domnul Cartu nu este omul lui Netoiu, e papusa lui Netoiu, ca acelea de la Teatrul Tandarica. Ba vine, ba pleaca. Ba e sanatos, ba e bolnav". Supararea "Puriului" a continuat si dupa ce a fost acuzat de Cartu ca i-a fost frica sa joace cu trei atacanti: "L-am batut cu trei atacanti cand era la Timisoara, iar acum l-am batut cu doi. Sa nu ma invete el pe mine cum sa joc".

LITIGIU. Compania "Blue Air", care a asigurat transportul suporterilor dinamovisti la Bruges, a remis un comunicat prin care sustine ca paguba produsa de fani este de 200.000 de euro. Altfel, ieri, doi componenti ai lotului dinamovist, Danciulescu si Tames, si-au sarbatorit ziua de nastere, implinind 30, respectiv 28 de ani.
REPLICA
"Este multa rautate si multa invidie. Atunci cand esti in fata, toata lumea te ataca. Dar sa stea linistiti. La anul, Dinamo va fi mult mai puternica, si dau asigurari in acest sens. Pana atunci insa, avem probleme la meciul de la Targu-Jiu, unde nu pot conta pe Niculescu, Blay si Serban. Posibil ca toti trei sa nu joace nici la Tottenham. Am apelat deja la doi jucatori de la echipa secunda"
  • Mircea Rednic, antrenor Dinamo
  • Tottenham 2-1
    Intr-un meci-restanta din campionatul Angliei, Tottenham Hotspur, viitoarea adversara a "cainilor" in ultima etapa a grupelor Cupei UEFA, a invins pe teren propriu, scor 2-1, pe Middlesborough. Golurile lui "Spurs" au fost realizate de Berbatov si Robbie Keane. Antrenorul Martin Jol a folosit urmatoarea formatie: Robinson - Chimbonda, Dawson, King, Lee - Lennon, Huddlestone, Zokora, Malbranque - Berbatov, Dafoe, pe parcurs mai intrand Robbie Keane si Tainio. In prezent, Tottenham ocupa locul 10 in Premier League.

    ×
    Subiecte în articol: sport