x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Se tem de Niculescu

Dinamo - Se tem de Niculescu

de Mihai Igirosanu    |    28 Dec 2006   •   00:00
Dinamo - Se tem de Niculescu

Adversara dinamovistilor din "16-imile" Cupei UEFA, Benfica Lisabona, ar putea fi slabita in perioada imediat urmatoare din cauza plecarilor a trei jucatori destul de importanti. Pe de alta parte, lusitanii au studiat atent jocul alb-rosilor.

Benfica se confrunta cu probleme de lot. Adversara dinamovistilor din "16-imile" Cupei UEFA, Benfica Lisabona, ar putea fi slabita in perioada imediat urmatoare din cauza plecarilor a trei jucatori destul de importanti. Pe de alta parte, lusitanii au studiat atent jocul alb-rosilor.

Presa portugheza a anuntat ieri ca atacantul international mexican Francisco "Kikin" Fonseca si mijlocasii brazilieni Beto si Diego sunt foarte aproape de a parasi echipa portugheza.

MISCARI. Sosit la clubul lusitan in luna iulie, de la Cruz Azul, Fonbseca nu a reusit sa se adapteze si ar putea fi imprumutat la formatia mexicana Club America pentru 500.000 euro. In privinta lui Diego, in varsta de 21 de ani, Benfica a ajuns deja la un acord cu echipa braziliana Gremio Porto Alegre, urmand ca mijlocasul sa fie imprumutat pana la finalul sezonului. La randul sau, Beto ar putea parasi si el clubul din Lisabona si s-ar putea transfera la un club din China incepand cu luna ianuarie. In schimb, Benfica este interesata de atacantul paraguayan Oscar Cardozo, in varsta de 23 ani, de la Newell’s Old Boys, precum si de mijlocasul brazilian Marcello Mattos, 22 ani, de la Corinthians.

ATENTIE. Antrenorul Benficai, Fernando Santos, considera ca atacantul Claudiu Niculescu este cel mai periculos jucator al trupei pregatite de Mircea Rednic. "Stiu ca Dinamo are un jucator foarte bun, pe nume Niculescu. Este un fotbalist care executa foarte bine loviturile libere si care poate decide de unul singur soarta unui meci. Sper insa ca vom gasi solutii pentru a-l anihila", a precizat Santos, despre care presa portugheza sustine ca e bine informat in privinta adversarilor.
ORGOLIU
"Faptul ca Dinamo se afla la o asemenea distanta fata de locul 2 intr-un campionat precum al Romaniei demonstreaza ca este o echipa foarte buna si in forma. Cu toate acestea, nu ne temem de ei, chiar daca dinamovistii trec printr-o perioada de gratie. Benfica are mereu o mentalitate de invingatoare!"
  • Fernando Santos, antrenor Benfica
  • Nu vor Spania
    Dupa ce actionarul Vasile Turcu a afirmat ca Dinamo ar putea sa isi dispute in Spania partidele de pe teren propriu din editia viitoare a Ligii Campionilor, jucatorii "cainilor" au inceput sa-si manifeste nemutumirea. "Cred ca se va rezolva problema. Noi am vrea sa jucam aici, in Stefan cel Mare. Pentru ca aici vor avea viata grea toti care vor cobori in Groapa", a declarat stoperul Radu Stefan, care si-a serbat ieri ziua de nume.

    ×
    Subiecte în articol: sport