x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Slienzio Stampa la initiativa conducerii

DINAMO - Slienzio Stampa la initiativa conducerii

de Daniel Stan    |    16 Noi 2006   •   00:00
DINAMO  -  Slienzio Stampa la initiativa conducerii

Declaratiile patronului Stelei, Gigi Becali, vizavi de corectitudinea partidei dintre Dinamo si Otelul Galati, scor 3-0, i-au iritat pe oficialii "cainilor".

Declaratiile patronului Stelei, Gigi Becali, vizavi de corectitudinea partidei dintre Dinamo si Otelul Galati, scor 3-0, i-au iritat pe oficialii "cainilor". "Va trebui sa probeze ceea ce a spus. Am depus memoriu la federatie si Gigi Becali va ajunge in fata comisiilor abilitate", au raspuns actionarii dinamovisti. La sugestia conducerii, s-a luat decizia ca jucatorii si tehnicienii, alaturi de oficiali, sa intre in "silenzio stampa" pe termen nelimitat.
Altfel, ieri, Dinamo a sustinut un meci de verificare in compania echipei secunde, pe care l-a castigat cu scorul de 2-0. Golurile au fost inscrise de Danciulescu si Simion, primul ratand si un penalty. Antrenorul Mircea Rednic l-a urmarit in mod special pe juniorul Lemnaru, golgeterul lui Dinamo II in Liga 3. La final, jucatorii nu au discutat cu reprezentantii mass-media.

Bogdan Lobont va da raspunsul la finele sezonului

Desi l-a anuntat pe portarul Gaev ca va conta pe el si in returul campionatului, contractul bielorusului expirand in iarna, antrenorul Mircea Rednic s-a reorientat intre timp. Astfel, aproape sigur, in lotul ros-albilor va fi cooptat letonul Romanovs, despre care se spune ca a si semnat. De asemenea, se poarta tratative pentru imprumutul interna-tionalului Bogdan Lobont, de la AC Fiorentina, care a evoluat sporadic la gruparea din Serie A. Mai mult, Lobonts-a si accidentat recent, existand sanse infime sa redevina titular la gruparea "viola".
Dupa mai multe discutii cu directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, goalkeeperul a amanat raspunsul pana la finele sezonului. Cat despre Gaev, posibil ca acesta sa paraseasca pe Dinamo in iarna, avand mai multe oferte din tara natala si din Rusia, in timp ce Matache, rezerva, va fi pastrat in lot, fiind considerat un portar de perspectiva.

×
Subiecte în articol: sport