x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Tactica diplomatiei

Dinamo - Tactica diplomatiei

de Daniel Stan    |    26 Ian 2007   •   00:00
Dinamo  -  Tactica diplomatiei

Rednic continua sa sustina ca Benfica are prima sansa. Intr-un interviu acordat presei portugheze, tehnicianul dinamovist a precizat ca echipa sa are nevoie de o luna pentru a reveni la forma din sezonul de toamna.

Dupa doua meciuri de verificare sustinute in turneul din Portugalia, 0-1 cu Vitoria Guimaraes si 0-0 cu Lokomotiv Moscova, Mircea Rednic considera ca echipa poate atinge varful de forma in "dubla" cu Benfica Lisabona, din Cupa UEFA.

STUDIU. Tehnicianul dinamovist a urmarit mai multe jocuri ale viitoarei adversare, considerand ca "vulturii" formeaza o trupa valoroasa. "Am vazut patru meciuri si, chiar daca portughezii nu au jucat foarte bine, au castigat, ceea ce inseamna ca sunt o echipa de mare valoare. Benfica este echilibrata in toate compartimentele", a declarat Rednic.

Acesta a mai precizat ca Dinamo are sansa a doua, dar acest lucru poate face parte dintr-un razboi psihologic: "Benfica este favorita, dar avem si noi sansa noastra si vrem sa profitam de ea. Am incredere in jucatori si ne vom pregati pentru victorie. Consider ca echipa are nevoie de o luna pentru a atinge varful de forma si sper ca acest lucru sa se intample in jocurile cu portughezii".

Rednic este de parere ca Benfica are individualitati de marca. "Fotbalisti ca Rui Costa, Simao si Nuno Gomes pot rezolva singuri un meci. Sper sa mai aducem si noi un atacant sau un mijlocas ofensiv", a declarat Rednic pentru Stirile Sportive ale Antenei 1.
A revenit Vojislav Vranjkovici

Transferat de la Pandurii Tg. Jiu, bosniacul Vojislav Vranjkovici a efectuat primul antrenament alaturi de noii sai coechipieri in turneul din Portugalia, revenind astfel dupa o accidentare suferita la un antrenament la Saftica, cand a fost lovit de sud-coreanul Cho. Ieri, mijlocasul s-a pregatit separat, cu preparatorul fizic Cedric Flamand. Putin probabil insa ca "Voika" sa fi fost folosit aseara in partida cu Academica Coimbra, medicul Liviu Batineanu nedorind sa riste o eventuala recidiva. Alaturi de "caini" s-a pregatit si managerul Florin Raducioiu, fostul international participand la intreaga sedinta de pregatire, de la sedinta tactica la stretching si la jocul cu mingea.
×
Subiecte în articol: sport