x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinu: "Dinamo n-o să cîştige campionatul cu această echipă" • VIDEO

Dinu: "Dinamo n-o să cîştige campionatul cu această echipă" • VIDEO

02 Noi 2008   •   00:00

Cornel Dinu s-a declarat dezamăgit de evoluţia elevilor lui Mircea Rednic din această seară, subliniind însă faptul că Steaua a greşit prin schimbările făcute în repriza a doua.



"Cu această echipă, Dinamo nu o să câstige niciodată campionatul. Au avut noroc deoarece schimbările lui Dorinel au fost mai mult de complezenţă. Spre exemplu, Dayro Moreno nu a mai fost fixatorul care era Kapetanos până la ieşirea din teren.

Este clar că grecul a mai ţinut de minge, a mai creat faze, spre deosebire de colegul său. Să nu uitam că si Pleşan a avut o şansă de a înscrie in finalul meciului, dar nu putem avea pretenţii de atacant de la el" a declarat Cornel Dinu la RTV.

Rednic: "Puteam bate, dar nu am fi meritat"

"Ei au început mai bine, ne-a fost greu să fim conduşi din minutul 8. Cred că diferenţa a făcut-o pregătirea fizică. Una peste alta este un rezultat echitabil. Nu facem calcule de acum, important e că ştim să gestionăm jocurile cu echipele mici. Steaua ne-a dominat, am avut şi noroc, puteam bate, însă nu cred că am fi meritat."

"Criticaţi vom fi şi acum pentru joc, deşi am mai cîştigat un punct în clasament faţă de Urziceni. Felicit suporterii şi le mulţumesc pentru suport şi îmi pare rău că jocul nu e cel pe care îl doresc. Dinamo va juca şi spectaculos", a declarat Rednic la GSPTV.

Adrian Cristea: "Nu joc pentru suporteri, joc pentru Dinamo şi pentru familia mea"
"Am mai marcat împotriva Stelei şi cînd eram la Iaşi. Mă bucur pentru această reuşită, mai ales că nu traversam o perioadă prea bună. Sîntem mulţumiţi după această remiză, rezultatul de egalitate e echitabil. Ne temeam să nu fim contestaţi, dacă pierdeam ar fi sărit toată lumea în capul nostru. Bine că am egalat.

Sîntem pe primul loc şi nu putem spune dacă vom rămîne acolo pînă la final. Dacă vom cădea, atunci vom putea să ne dăm seama. Nu jucăm spectaculos ca în trecut, dar importante sînt punctele. E bun şi 1-0, victoria contează".

Nu joc pentru suporteri, joc pentru Dinamo şi pentru familia mea. Văd că unii ne înjură din primul minut. Asta e, ăştia sînt suporterii noştri".

Torje: "Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi, ne-au încurajat fantastic"
"Astăzi puteam să pierdem, dar puteam să şi câştigam în finalul partidei. Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi, ne-au încurajat fantastic şi au vreo 50% din merit pentru golul nostru egalizator. Rezultatul final a fost echitabil, aş putea spune chiar bun pentru noi. Putem să batem în etapele viitoare Timişoara şi Urziceniul şi să devenim campioni de toamnă" a declarat Gabriel Torje.


×
Subiecte în articol: sport