x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Distracţie maximă

Distracţie maximă

de Florin Gongu    |    02 Iul 2007   •   00:00
Distracţie maximă
Sursa foto: GABI BOHOLT/

Gică Hagi n-a avut parte de linişte la antrenamentul de sămbătă. După ce a lucrat cu elevii săi la sală, a venit la terenul din Kaprun, unde a fost intămpinat de multă lume şi de multă muzică.

Steaua - Antrenamente pe ritm de muzică şi lăngă grătare

Gică Hagi n-a avut parte de linişte la antrenamentul de sămbătă. După ce a lucrat cu elevii săi la sală, a venit la terenul din Kaprun, unde a fost intămpinat de multă lume şi de multă muzică.

Dar nu special pentru Steaua, ci pentru simplul motiv că incă de la ora 9:00 incepuse un tradiţional concurs de petanque, la el participănd oameni de toate vărstele. Pe acorduri muzicale, asezonate cu bere, vin, cărnaţi şi grătare, bună dispoziţia localnicilor aproape că i-a molipsit şi pe jucători. "Suntem obişnuiţi. In fiecare an se intămplă aşa. Lumea se distrează, iar noi trebuie să muncim", au găsit motive de inţelegere jucătorii.

ANTRENAMENT. Hagi a impărţit lotul in trei grupuri, el lucrănd mai mult cu atacanţii. După căteva exerciţii fizice s-a trecut la jocul cu mingea. Pe care l-au incercat pe margine şi cei din staff, in frunte cu patronul. "Gigi, ia mingea şi du-te mai incolo cu ea", i-a strigat Regele la un moment dat lui Becali, care s-a conformat pentru a nu deranja. După-amiază a avut loc un antrenament inchis, la care presa n-a avut acces. De ieri, Hagi are un jucător in plus la antrenamente. Este vorba despre Gabriel Boştină, ajuns in cantonamentul de la Kaprun vineri seară. El a absentat pănă acum pentru că a rămas in ţară să-şi susţină examenul de licenţă.

MESAJ. La incheierea şedinţei de pregătire, antrenorul Hagi a ţinut să transmită un mesaj tuturor steliştilor. "Obiectivul meu in această perioadă este să fac echipa să ajungă intr-o formă fizică foarte bună. Pănă acum lucrurile merg foarte bine, sunt mulţumit de băieţi. Ei demonstrează atitudine şi asta imi place. Suporterii Stelei să stea liniştiţi. Vom face treabă bună. Pentru asta vom mai aduce jucători buni, care să se potrivească stilului Stelei. Trebuie să facem faţă programului şi ritmului, pentru a confirma. Cel mai important este acum să trecem de Zaglebie. Deşi este o echipă neexperimentată, este totuşi campioana Poloniei."

Curaj polonez

Antrenorul polonezilor de la Zaglebie Lubin, adversara Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Czeslaw Michniewicz, nu s-a arătat temător de numele omologului său de pe banca "roş-albaştrilor", Gică Hagi. "A fost un jucător excelent, dar acum este antrenor şi sunt două profesii diferite. Nu imi amintesc să fi reuşit mari performanţe ca antrenor. Aşa că nu privesc prin prisma numelui, ci doar ca pe un antrenor al unui grup bun". Atacantul Chalbinski a declarat: "Steaua este favorită, are mare experienţă in cupele europene. Mingea este rotundă şi vă asigur că nu vom merge in excursie la aceste partide".

CFR - Zaglebie!

Echipa pregătită de Ioan Andone, CFR Cluj, va intălni in cantonamentul din Austria adversara Stelei in turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin. De altfel, echipa poloneză este unul dintre adversarii obişnuiţi ai formaţiilor romăneşti in stagiile de pregătire. In ultimii doi ani, Zaglebie s-a confruntat chiar cu Steaua, in Cipru, meciurile incheidu-se cu o remiză şi o victorie a roş-albaştrilor. "Dacă vor avea nevoie de informaţii le voi spune absolut tot despre Zaglebie. Ar fi culmea să ne punem astfel de probleme, suntem romăni şi imi doresc din tot sufletul ca Steaua să-i elimine", a declarat Andone.

REALISM

"Polonezii sunt foarte puternici fizic, dar avem timp să pregătim meciurile. Zaglebie era cel mai greu adversar pe care il puteam intălni"

Gică Hagi antrenor Steaua

COMPLIMENTE

"Steaua are experienţă europeană. Nu ne-am fi dorit să jucăm cu ei. Sunt capabili să căştige un meci şi acasă, şi in deplasare"

Czeslaw Michniewicz antrenor Zaglebie Lubin

×
Subiecte în articol: sport steaua zaglebie