x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic, cap de afiș la Miami Open, după o pauză de cinci ani

Djokovic, cap de afiș la Miami Open, după o pauză de cinci ani

de Redacția Jurnalul    |    21 Feb 2024   •   23:35
Djokovic, cap de afiș la Miami Open, după o pauză de cinci ani
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic va reveni luna viitoare la Miami Open, după o pauză de cinci ani cauzată de COVID-19 și de restricțiile de călătorie din SUA, după ce a fost inclus pe lista de înscrieri publicată miercuri de organizatorii turneului.

Sârbul, numărul unu mondial, deține un record de șase titluri la Miami Open, dar nu a putut spori numărul acestora în ultimii ani, deoarece Statele Unite nu au permis intrarea în țară a străinilor nevaccinați.

Campionul în exercițiu Daniil Medvedev și finalistul din 2023, Jannik Sinner, se află, de asemenea, pe lista de înscrieri.

Printre celelalte nume de pe tabloul masculin se numără spaniolul Carlos Alcaraz, în timp ce americanii Taylor Fritz, Tommy Paul, Frances Tiafoe și Ben Shelton vor conduce echipa locală.

La feminin, Iga Swiatek, numărul unu mondial, va căuta un al doilea titlu la Miami Open, după ce a mai triumfat în 2022, când a învins-o în finală pe Naomi Osaka, de patru ori câștigătoare de Grand Slam.

Numărul doi mondial, Aryna Sabalenka, care și-a păstrat titlul de la Australian Open în acest an fără să cedeze niciun set, și rezidentele din Florida Coco Gauff, Jessica Pegula și Madison Keys sunt, de asemenea, așteptate pe tabloul feminin.

Campioana în exercițiu Petra Kvitova nu joacă în acest an, după ce a anunțat că e însărcinată la începutul anului.

Ediția din acest an a Miami Open este programată în perioada 17-31 martie.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: djokovic miami open Swiatek