x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Dubai cu o victorie în fața lui Khachanov

Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Dubai cu o victorie în fața lui Khachanov

23 Feb 2022   •   20:30
Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Dubai cu o victorie în fața lui Khachanov
Sursa foto: Hepta

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale Dubai Tennis Champions, după ce l-a învins miercuri pe Karen Khachanov, în două seturi, scor 6-3, 7-6 (2).

Sârbul a făcut un meci foarte solid în general, dar a fost departe de a fi jucat un tenis curat. Djokovic pare a nu fi în formă maximă, dar pare că se îndreaptă spre un vârf de formă.

Primul set a fost unul foarte rapid și s-a încheiat cu 6-3 în favoarea lui Djokovic în doar 32 de minute.

Niciunul dintre cei doi jucători nu a fost interesat în mod deosebit să joace schimburi lungi și ambii au încheiat punctele destul de repede. Djokovic a jucat foarte bine pe propriul serviciu, cedând doar 4 puncte, toate acestea venind pe al doilea serviciu. El a fost integralist 100%, la punctele câștigate pe primul serviciu.

A câștigat 5 din cele 7 puncte jucate pe al doilea serviciu al lui Khachanov, ceea ce s-a dovedit a fi suficient pentru un break și pentru a încheia primul set cu 6-3.

Djokovic a preluat avantajul în setul 2, cu un break realizat la 1-1 și părea că se poate desprinde decisiv. Dar Khachanov a jucat în general mult mai bine. Rusul a găsit mai multe lovituri câștigătoare pe serviciul lui Djokovic, în special pe al doilea serviciu, unde a dominat.

Sârbul a reușit să evite să-și piardă serviciul prima dată când Khachanov a forțat mingi de break, dar în cele din urmă acesta a recuperat break-ul în game-ul 8, pentru 4-4..

În cele din urmă s-a ajuns în tiebreak și, în mod firesc, Djokovic a fost cel care s-a dovedit mai concentrat și mai calm, câștigând destul de ușor cu 7-2.

Un meci bun pentru Djokovic, care a fost testat un pic mai mult astăzi, dar a trecut fără prea multe probleme.

În sferturile de finală Djokovic îl întâlnește pe Jiri Vesely (123 ATP), care a trecut în primele tururi de Cilic și de Bautista.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Novak Djokovic