x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic va lipsi probabil de la Indian Wells și Miami: „Nu pot intra în Statele Unite"

Djokovic va lipsi probabil de la Indian Wells și Miami: „Nu pot intra în Statele Unite"

22 Feb 2022   •   19:30
Djokovic va lipsi probabil de la Indian Wells și Miami: „Nu pot intra în Statele Unite"
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic joacă în această săptămână la Dubai Duty Free Tennis Championships și a trecut în primul tur de Lorenzo Musetti cu 6-3, 6-3.

Revenirea mult așteptată a lui Novak Djokovic pe terenurile de tenis s-a produs cu aproximativ o lună mai târziu decât și-ar fi dorit acesta.

Inițial programat să joace la Australian Open, Djokovic a trebuit să aștepte aproape două luni pentru a putea juca tenis într-o competiție din circuitul ATP. Primul său meci a avut loc la Dubai, împotriva unui adversar foarte complicat, care i-a pus probleme ultima dată când au jucat.

S-ar putea însă să fie ultimul său meci de tenis în circuit pentru o lungă perioadă de timp, Djokovic menținându-și poziția cu privire la vaccinare și, având în vedere că regulile se schimbă în Statele Unite, este puțin probabil să primească permisiunea de a juca, lucru la care a făcut referire după meci.

"Nu pot intra în Statele Unite. Începând de astăzi nu pot juca. Dar să vedem ce se va întâmpla. Poate că lucrurile se vor schimba în următoarele săptămâni", a declarat el după victoria din deschidere în fața lui Musetti.

Acest lucru îi va afecta probabil șansa de a juca la US Open, mai târziu în acest an, dacă regulile nu vor fi relaxate.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: novak djokovic