x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Doar golurile mele vor vorbi!"

"Doar golurile mele vor vorbi!"

de Mihai Igirosanu    |    06 Ian 2008   •   00:00
"Doar golurile mele vor vorbi!"


Habib Habibou, atacantul francez in vărstă de 20 de ani, a sosit ieri-dimineaţă in Romănia şi a semnat contractul cu echipa din Ghencea. Imprumutat pănă in vară de la Charleroi, cu prima opţiune de cumpărare, Habibou va purta tricoul cu numărul 11.

STEAUA - Habib Habibou a semnat ieri


Habib Habibou, atacantul francez in vărstă de 20 de ani, a sosit ieri-dimineaţă in Romănia şi a semnat contractul cu echipa din Ghencea. Imprumutat pănă in vară de la Charleroi, cu prima opţiune de cumpărare, Habibou va purta tricoul cu numărul 11.

Habibou a venit in Bucureşti insoţit de mama sa şi s-a arătat incăntat de faptul că va putea evolua pentru Steaua. Cei doi au ajuns sămbătă noapte in Romănia, in jurul orei 2:00, cursa cu care au venit avănd o intărziere de două ore. Francezul de 1.92 metri şi 80 de kg a devenit primul transfer perfectat de roş-albaştri in noul an. Conform conducătorilor stelişti, argentinianul Emiliano Armenteros şi chilianul Sebastian Pinto sunt următorii jucători care vor fi transferaţi oficial zilele următoare.

Â

SATISFACŢIE. "Sunt foarte fericit că am ajuns intr-un club cu un trecut bogat şi un mare viitor. Sunt onorat că un cunoscător şi un specialist precum Adrian Ilie m-a remarcat şi mi-a dat o şansă. Cum jucătorii o spun adesea, nu-mi place să dau prea multe declaraţii, imi place să mă exprim pe teren. Sunt un tănăr jucător, fără prea multă experienţă, insă am o dorinţă mare de a confirma. Mă voi bate la antrenamente pentru a căştiga locul in echipă, unde voi avea marea şansă de a fi antrenat de Marius Lăcătuş. Forza Steaua şi vă aştept la stadion. Vreau să urez un an bun pentru toţi suporterii clubului" au fost primele cuvinte ale lui Habib Habibou după sosirea pe Aeroportul "Henri Coandă". După ce a semnat contractul cu Steaua, francezul a mai adăugat: "Ştiu că Charleroi a jucat un meci amical cu Steaua, pe 20 iulie 2007, dar eu n-am fost atunci. Mi s-a spus că nu e rău, am văzut şi căteva imagini. Am auzit că sunt unele persoane care nu mă cunosc. Cine vrea să judece mă va judeca pe teren, şi doar golurile mele vor vorbi. Era normal să intărzii, avănd in vedere zăpada şi condiţiile atmosferice. Sunt un pic emoţionat, e drept. Am ales Steaua pentru că e un club mare, cu istorie, care participă in Liga Campionilor. De asemenea, am vorbit cu fostul jucător al vostru şi fostul meu coleg de la Charleroi, Cyril Thereau, iar el mi-a spus că Steaua reprezintă un nume important şi că fac foarte bine dacă vin aici. Sunt fericit!", a incheiat Habibou. Jucătorii stelişti se vor reuni marţi pentru reluarea pregătirilor, cănd este programată la INMS vizita medicală. A doua zi este programată plecarea in Spania pentru un prim stagiu de pregătire.

Â

ŢINTE. Referitor la transferul chilianului Sebastian Pinto, reprezentantul jucătorului de la Universidad de Chile in Romănia, fostul fundaş stelist Ionuţ Părvu a declarat: "Sebastian Pinto nu a semnat cu Real Madrid, deoarece nu ar vrea să joace la echipa a doua. Tatăl său va veni duminică in Romănia pentru a negocia cu oficialii Stelei. Pinto s-a găndit că aici ar avea mai multă expunere, mai ales dacă Steaua va ajunge din nou in Liga Campionilor şi el ar avea evoluţii bune". Conform patronului Stelei, Gigi Becali, argentinianul Emiliano Armenteros se va alătura lotului condus de Marius Lăcătuş in cantonamentul din Spania, de la Valencia, negocierile pentru transferul său decurgănd foarte bine. Sud-americanul e tentat să renunţe la imprumutul cu Sevilla.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport steaua