x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doi români nefericiţi

Doi români nefericiţi

de Delia Gomoescu    |    26 Noi 2009   •   00:00
Doi români nefericiţi
Sursa foto: LLUIS GENE/AFP

Învinşi în partidele de marţi, Chivu şi Bölöni aşteaptă ultima etapă să vadă dacă vor juca în Ligă şi la primăvară.În schimb, Mutu a primit un bilet pentru optimi chiar dacă n-a jucat cu Lyon.Barcelona a câştigat fără probleme derby-ul serii în Liga Campionilor, 2-0 cu Inter Milano. Absenţele lui Messi şi Ibrahimovici n-au contat, iar catalanii au "rezolvat" meciul încă din prima repriză, prin golurile lui Pique şi Pedro. De partea cealaltă, Interul n-a reuşit să-şi creeze nici o ocazie clară, până şi antrenorul Jose Mourinho recunoscând că Barça a fost net superioară.



CHIVU A DEZAMĂGIT
Integralist pe Camp Nou, Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai "nerazzurrilor". "Dani Alves a făcut orice pe partea lui. Dezorientat, jucătorul român a lăsat în dese rânduri partea sa descoperită şi i-a obligat pe coechipieri să facă o muncă dublă pentru a repara amneziile sale. În cele din urmă şi-a pierdut capul şi a comis un fault dur ce i-a adus un cartonaş galben şi automat absenţa de la meciul cu Rubin Kazan", scrie site-ul tuttomercatoweb.com.

Cadou pentru "tunari"
La fel de nefericit a fost şi Ladislau Bölöni. Standard Liege a pierdut, 0-2, la Londra cu Arsenal, englezii obţinând biletele pentru optimi. Antrenorul român consideră că elevii săi au făcut cadou "tunarilor" cele două goluri. "Aveam mulţi accidentaţi şi un adversar foarte bun. În acest context nu trebuia să oferim goluri şi chiar asta am făcut. Este extrem de frustrant", a declarat Bölöni. Pentru a ajunge în optimi, Standard este obligată să învingă în ultimul joc, acasă cu Alkmaar. În schimb, Fiorentina, fără Adrian Mutu, şi-a asigurat un loc în faza următoare în urma victoriei cu 1-0 din partida cu Lyon, francezii calificându-se şi ei.

×
Subiecte în articol: sport