x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Domenech a stricat atmosfera în vestiar

Domenech a stricat atmosfera în vestiar

de Vlad Ionescu    |    01 Oct 2008   •   00:00
Domenech a stricat atmosfera în vestiar

Portarul Gregory Coupet îl atacă pe selecţionerul Raymond Domenech, pe care îl acuză că a creat o atmosferă proastă în sânul echipei.



Portarul Gregory Coupet îl atacă pe selecţionerul Raymond Domenech, pe care îl acuză că a creat o atmosferă proastă în sânul echipei.
Viitorul lui Domenech pe banca Franţei atârnă de un fir de păr, după startul mai puţin reuşit în preliminariile CM 2010. Soarta sa depinde de meciul cu România, de la Constanţa, un eşec putând duce la demiterea controversatului tehnician. Ultimul pe lista contestatarilor săi este portarul Gregory Coupet care, într-un interviu publicat de France Football, a afirmat că Domenech este vinovat de atmosfera proastă din vestiar şi de faptul că nu-şi apără jucătorii. "Lumea nu este fericită în echipa Franţei. Jucătorilor nu li se permite să vorbească, dare eu pot să o fac, deoarece m-am retras de la naţională. Domenech nu are o atitudine bună şi continuă să nu facă lucrurile cum trebuie. Este trist, pentru că lotul este foarte valoros, dar lucrurile astea încep să se piardă. Pe partea stângă are doi dintre cei mai buni jucători din lume, Abidal şi Malouda, iar el nu-i protejează deloc. La fel se întâmplă şi cu Mexes. Problema e că jucătorii şi-au pierdut încrederea", a spus portarul lui Atletico Madrid. Acesta i-a criticat şi pe conducătorii FFF, care nu l-au demis pe antrenor după eşecul de la EURO 2008. "Au demis medicul şi ofiţerul de presă. Am fost jalnici la EURO şi s-a spus că ăsta e motivul. Este ruşinos", a concluzionat Coupet.

Secretomanie totală

Meciul România – Franţa, derby-ul grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, la Constanţa. Delegaţia din Hexagon va sosi în oraşul de la malul mării cu o cursă charter, în ziua premergătoare partidei, şi va ateriza pe Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" în jurul orei 20:00. Francezii vor fi cazaţi la Hotelul Europa din Eforie Nord. Contrar uzanţelor, selecţionerul Raymond Domenech nu a programat nici un antrenament înaintea partidei şi nici nu va susţine vreo conferinţă de presă. Francezii vor părăsi România imediat după încheierea meciului.

×
Subiecte în articol: sport domenech