x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinel Munteanu: "Rezultat nedrept, am fost echipa mai bună" • VIDEO

Dorinel Munteanu: "Rezultat nedrept, am fost echipa mai bună" • VIDEO

02 Noi 2008   •   00:00

Noul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, consideră că remiza obţinută de Steaua pe terenul lui Dinamo este un rezultat inechitabil.



"Remiză nedreaptă, cred că am fost echipa mai bună. Îmi felicit echipa, pentru că au făcut un joc foarte bun. În această săptămînă s-a schimbat jocul. Sper ca acest rezultat, deşi injust, să le dea curaj pentru viitor. Echipa poate şi mai mult decît a arătat astăzi, sînt convins. Am tratat săptămîna asta ca un profesionist. Nu am avut emoţii înainte de derby, pentru că am încredere în lot".

"Kapetanos poate şi mai mult decît a arătat în acest meci, mă bucur că am avut inspiraţia să îl introduc titular".

Rădoi: "Clasamentul este mincinos, astăzi s-a văzut cine joacă în Liga Campionilor"
"Meritam victoria, dar ăsta este fotbalul. Nu ştiu dacă s-a schimbat jocul Stelei, asta trebuie să aprecieze alţii. Trebuie să aşteptăm să vedem ce va fi. Poate în alte meciuri şi noi am câştigat în final, poate de aceea este fotbalul frumos.

Clasamentul este mincinos, astăzi s-a văzut cine joacă în Liga Campionilor şi cine nu  . Mai sunt etape de foc în care se mai pot întâmpla multe".

Goian: "Norocul nu a fost de partea noastră"
"După aspectul jocului, am fi meritat să cîştigăm. Norocul nu a fost de partea noastră, ca şi la partidele cu Otopeni şi Buzău. Nu trebuie să ne plîngem, cred că în viaţă există o lege a compensaţiei. Poate altădată barele se vor transforma în gol. Campionatul se joacă în continuare.

Dacă am arătat azi altă faţă? Cred că şi pînă acum am avuut evoluţii bune, dar ne-a lipsit norocul. Dorinel a lucrat foarte mult la psihicul nostru în această săptămînă, pentru că ne-a simţit la pămînt. S-a simţit acest lucru. A fost o remiză, dar e un rezultat mare pentru început. Vor veni şi victoriile", a declarat Goian la la GSPTV.'

Lăcătuş: "Dinamo are cele mai mari şanse la titlu"
"Dinamo are cele mai mari şanse la titlu, dar asta nu înseamnă ca s-a terminat campionatul. Meciuri importante vor mai fi. Au un număr de puncte avans, care nu sînt uşor de recuperat. Nu sînt nici foarte multe, nici foarte puţine. Depinde de fiecare echipă, cum va reacţiona şi de forma acestui", a spus Lăcătuş la GSP TV.

×
Subiecte în articol: sport