x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DRAMĂ - Colţescu, consolat

DRAMĂ - Colţescu, consolat

08 Oct 2008   •   00:00
DRAMĂ - Colţescu, consolat

Mai mulţi oameni din fotbal au sărit în apărarea arbitrului craiovean şi susţin că incidentul de vineri seară nu ar fi fost o tentativă de sinucidere.



Mai mulţi oameni din fotbal au sărit în apărarea arbitrului craiovean şi susţin că incidentul de vineri seară nu ar fi fost o tentativă de sinucidere.

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, finanţatorul lui FC Timişoara, Marian Iancu, dar şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu cred că arbitrul Sebastian Colţescu ar fi încercat să-şi ia zilele. Şeful FRF consideră chiar că toate speculaţiile pe marginea acestui caz sunt de fapt atacuri la adresa sa. "Nu cred că a vrut să se sinucidă. Se face un caz din asta pentru a fi şi eu atacat", a spus Mircea Sandu, care este însă convins că arbitrul are calităţi şi poate reveni. "S-o fi certat cu cineva, ăia au sunat, el o fi spus: plecaţi, că, dacă nu, mă arunc. Şi în 2007 a avut probleme. Am discutat cu el, a spus că i-a murit bunica, a spus că divorţează, dar că îşi va reveni", a adăugat preşedintele FRF.

Nici Adrian Mititelu nu ezită să-i ia apărarea lui Colţescu: "Nu cred că s-a gândit la sinucidere. A fost vorba despre o depresie venită pe fondul mai multor probleme care l-au afectat în timp. Îl cunosc foarte bine şi pot băga mâna în foc pentru el că e un arbitru cinstit şi că nu pune botul, cum se spune". La rândul său, finanţatorul lui FC Timişoara, Marian Iancu, nu crede că arbitrul a vrut să se arunce de la balcon, chiar dacă recunoaşte că nu a fost niciodată convins de valoarea acestuia. "Cred că acel moment de vineri noaptea a fost doar o revoltă, o depresie. Oricum, nu pot să mai am încredere în acest arbitru, care ar putea claca în orice moment", a spus Iancu.

"NU SUNT LABIL PSIHIC"

Luni după-amiază, preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, l-a convins pe Colţescu să vină în faţa presei pentru a demonstra că arbitrul este cât se poate de normal. "Nu sunt labil psihic, aşa cum s-a spus. Vorbesc şi gândesc normal. În aceste zile s-au scris şi s-au spus despre mine multe neadevăruri. Din păcate, au fost jignite persoane care nu meritau, precum fosta soţie şi prietena mea", a spus arbitrul craiovean, care a promis că în câteva zile îşi va spune întreaga poveste într-o conferinţă de presă.

×
Subiecte în articol: sport