x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport E deranj in Groapa

E deranj in Groapa

25 Apr 2005   •   00:00

Dinamo a fost invinsa duminica seara cu 5-1 la FC National, "bancarii" administrandu-le "cainilor" cea mai dura infrangere din ultimii 7 ani, de la acel 5-0 din Ghencea, consemnat la 4 aprilie 1998. Umilinta din Cotroceni i-a facut pe conducatori sa treaca la amenintari.



  • de SORIN ANGHEL

  • PUTIN. Grigorie (nr. 10) a jucat bine, dar Dinamo a fost eclipsata de evolutia lui Vl. Munteanu (stanga) si Sergiu Radu
    Infrangerea suferita in Cotroceni a involburat serios apele in Stefan cel Mare. Constienti ca sansele la castigarea campionatului au fost ucise de furia "bancarilor", conducatorii gruparii din Stefan cel Mare isi canalizeaza acum atentia asupra finalei Cupei Romaniei.

    RUSINE. "Este o mare rusine. Din pacate, nu am stiut sa fim umili dupa victoria din Cupa, care a starnit atatea controverse. Am fost foarte slabi atat in faza de atac, cat si in cea defensiva. Golurile Nationalului au fost marcate in superioritate numerica pentru noi. Daca jucam ca azi, cred ca nu avem nici o sansa la titlu, mai ales ca Steaua si Rapid s-au indepartat. Trebuie sa ne concentram spre finala Cupei Romaniei. A fost una dintre cele mai proaste partide de cand sunt la carma echipei", a spus la finalul jocului Ioan Andone.

    PEDEAPSA. Ingrijorat de forma tot mai slaba a jucatorilor sai, antrenorul dinamovist a decis ca toata echipa sa intre in cantonament, chiar de duminica seara, pentru partida de miercuri, cu FCM Bacau. Andone a facut acest lucru pentru a-i putea avea sub control pe jucatori, recunoscuti pentru aventurile nocturne. Regimul de garnizoana la care vor fi suspusi "cainii" nu se va sfarsi dupa meciul cu moldovenii. Dinamovistii vor avea prima zi libera abia dupa finala Cupei Romaniei, care se va disputa la 11 mai.

    AMENINTARE. Conducerea clubului le-a transmis un avertisment jucatorilor. In cazul in care nu vor reusi sa castige finala Cupei Romaniei, contra Farului, dinamovistii vor fi amendati cu cate 10.000 de dolari. Acest lucru nu le va pica deloc bine, mai ales ca si prima de 15.000 de dolari, promisa pentru castigarea campionatului, are numai sanse teoretice sa mai fie ridicata de la casieria clubului.

    SURPRINS
    Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, s-a aratat impresionat de victoria Nationalului in fata lui Dinamo: "Puteam sa-mi pun si casa, ca nu credeam ca FC National va castiga meciul cu Dinamo. Eram convins ca nu poate, dar uite ca a facut-o. Jucatorii de la FC National au dovedit ca au caracter, iar presedintele lor, Gino Iorgulescu, ca este un om de mare onoare", a spus oficialul stelist. El a mai afirmat ca, daca va invinge miercuri Farul si sambata Sportul, Steaua va scapa in castigatoarea titlului.

    RASPUNS PENTRU CUPA
    Antrenorul "bancarilor", Roberto Landi (foto), spune ca jucatorii sai au fost "aproape perfecti" in meciul cu Dinamo. "Am jucat fotbal in adevaratul sens al cuvantului. Acesta a fost cel mai bun raspuns pe care il puteam da dupa partida scandaloasa din Cupa. E greu sa inscrii cinci goluri in poarta celor de la Dinamo si cred ca toti au vazut calitatea echipei noastre. Felicitari tuturor jucatorilor mei si conducerii, care face sacrificii sa asigure cele mai bune conditii unei echipe, care, dupa mine, are un mare viitor. Am demonstrat in aceasta seara ca FC National nu e formatia care a primit patru goluri asa cum le-a primit. Noi jucam fiecare meci ca si cum ar fi o finala de campionat si asa vin rezultatele", a subliniat Landi.

    ×
    Subiecte în articol: sport