x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport E gata campania, a început caterinca

E gata campania, a început caterinca

de Mihai Igirosanu    |    25 Noi 2009   •   00:00
E gata campania, a început caterinca
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

La puţin timp după încheierea campaniei electorale, patronul Stelei, Gigi Becali, n-a ratat ocazia de a face show cu prilejul vizitei pe care preşedintele celor de la FC Sevilla, Jose Maria Del Nido, i-a făcut-o la sediul din Aleea Alexandru.



În virtutea relaţiilor excelente pe care le are cu familia Becali, cu o zi înaintea confruntării cu Unirea Urziceni, liderul grupării andaluze a cinat la palatul patronului stelist. Însoţit de Giovani Becali, Del Nido a părut relaxat şi era la curent cu înfrângerea Stelei de la Ploieşti. "Aţi pierdut cu 1-2, nu?", l-a întâmpinat preşedintele Sevillei pe Gigi Becali, moment în care patronul Stelei a fost vizibil încurcat şi jenat. "Să te întâlneşti cu patronul Sevillei, cu care eşti prieten, şi să spui că te-a bătut o echipă care a venit din Divizia B e jenant, e ruşinos", a remarcat latifundiarul. Del Nido i-a readus însă imediat zâmbetul pe buze, invitându-l să urmărească împreună meciul FC Sevilla - Barcelona, care se va disputa în primăvara anului viitor.

"BINE CĂ NU L-AM CHEMAT LA PLOIEŞTI!"

Iniţial, Giovani şi Gigi Becali au intenţionat să-l invite pe Del Nido la meciul Astra - Steaua, de luni, dar până la urmă preşedintele spaniolilor a rămas în Bucureşti, lângă echipă. "Mai bine că nu l-am chemat, ne făceam şi mai rău de râs!", a dezvăluit patronul "roş-albaştrilor". De asemenea, oficialul Sevillei a ţinut să-şi exprime sentimentele frumoase faţă de patronul Stelei. "Este un palat superb! Dacă domnul Becali ar fi locuit într-un cort, tot aş fi venit să-l vizitez", a menţionat el.

Spaniolii, despre Bucureşti
Cotidianul spaniol El Mundo Andalucia face o radiografie a Capitalei României. "Două lumi la Bucureşti, un oraş al contrastelor. Numit pe vremuri micul Paris, renăscut din propria cenuşă, se uită încet-încet spre Europa. Un loc la întretăierea dintre trecutul devastator şi viitorul promiţător.

În contrast cu anonimatul în care preferă să stea preşedintele umilei Urziceni, preşedintele Sevillei, Del Nido, e în centrul atenţiei. Acesta a cinat luni seară cu Gigi Becali, preşedintele-dictator al decăzutei Steaua, politician, om de afaceri şi cu celebritate îndoielnică", au notat ziariştii de la El Mundo. Altfel, mijlocaşul Juan Carlos Toja a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali după înfrângerea de la Ploieşti: "Toja a făcut circ, o ia pe urmele lui Grzelak. Se învârtea ca titirezul pe teren, se credea mare fotbalist. Cum l-am lăudat puţin, cum şi-a luat-o şi ăsta în cap".

×
Subiecte în articol: sport