x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Echipa nationala - Criza profunda

Echipa nationala - Criza profunda

09 Aug 2004   •   00:00

Pe masura ce meciul de debut din preliminariile CM 2006, contra Finlandei, se apropie, grijile se inmultesc pentru selectionerul Iordanescu.

La capitolul "stranieri", altadata contigentul cel mai reprezentativ din lot, Generalul are cele mai mari batai de cap.

PLUSURI. Vestile bune vin din Ucraina, Elvetia si Turcia. Flavius Stoican a marcat pentru Sahtior Donetk in meciul din 16-imile Cupei Ucrainei, castigat cu 4-1 de echipa lui Lucescu la Rava. Dinamo Kiev a triumfat cu 4-0 in fata celor de la Olkom, primul gol fiind izbutit de Tiberiu Ghioane. In Elvetia, Adrian Ilie a fost declarat de cotidianul Blick jucatorul meciului FC Basel - FC Zürich (2-1), el contribuind decisiv la golul reusit de armeanul Petrosyan. Pentru FC Zürich, Filipescu si Tararache au fost si ei titulari. Daniel Pancu a oferit pasa pentru unicul gol al lui Besiktas in partida de la Malatya, incheiata cu scorul de 1-1.

MINUSURI. Cazurile nefericite sunt, din pacate, mult mai numeroase. Stelea nu are inca echipa, Lobont a fost anuntat rezerva la Ajax de catre Ronald Koeman, Mutu este abia a treia optiune pentru Mourinho la Chelsea, dupa Kezman si Drogba, iar Ganea va lipsi 6 luni de pe gazon. Chivu va lua si el o pauza fortata de 4 luni. Niculae are mai multe probleme medicale decat pase reusite, iar Bratu n-a convins sambata seara in meciul Metz - Nantes (1-0).

×
Subiecte în articol: sport