x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Echipa nationala - Mutu, ultimul avertisment

Echipa nationala - Mutu, ultimul avertisment

03 Iun 2006   •   00:00
Echipa nationala - Mutu, ultimul avertisment

La intoarcerea lotului reprezentativ din SUA, selectionerul Victor Piturca anunta ca i-a dat "unul dintre ultimele avertismente lui Adrian Mutu", pentru atitudinea acestuia din timpul meciului cu Irlanda de Nord.
De altfel, jucatorul lui Juventus nici nu a mai fost retinut in lot pentru meciul cu Columbia. Ieri insa Piturca a revenit asupra deciziei si a anuntat printr-un comunicat ca ii acorda un ultim avertisment lui Adrian Mutu si ca ii mareste amenda.

INFORMATII NOI. "Nu am aflat decat pe drumul de intoarcere in patrie despre incidentul provocat de Mutu in sala de mese a Hotelului Wyndham din Chicago, dupa jocul contra Columbiei, cand i-a amenintat (fie in gluma sau in serios) pe colegii mei din staff-ul tehnic cu: «Va dau afara pe toti». Ca urmare a acestui incident, am hotarat augmentarea amenzii, atentionandu-l, totodata, in mod public, ca acesta este ultimul avertisment pe care i-l dau inaintea debutului preliminariilor Euro 2008", precizeaza Piturca in comunicat.

II STIE PE FUMATORI
Portarul echipei nationale, Bogdan Lobont, a fost surprins, la Chicago, fumand in spatele autocarului echipei nationale, in timpul turneului din SUA, iar Dumitru Dragomir a spus ca "la lot se bea si se fumeaza". Vizavi de acestea, Piturca a explicat ca a permis jucatorilor din echipa nationala sa bea un pahar cu bere sau cu vin si sa fumeze "in locurile special amenajate", recunoscand ca sunt cazuri in care fotbalistii fumeaza de fata cu el. "Tin insa sa asigur pe toata lumea ca, de cand am preluat echipa nationala, nici un jucator nu si-a permis sa consume bauturi alcoolice in timpul cantonamentelor, exceptand, uneori, cate un pahar cu vin la masa de seara dupa meci", spune Piturca in comunicat.

×
Subiecte în articol: sport