x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ECHIPA NAŢIONALĂ - Nicolae Dică n-a mai fost chemat

ECHIPA NAŢIONALĂ - Nicolae Dică n-a mai fost chemat

de Marius Mihalcea    |    27 Sep 2008   •   00:00
ECHIPA NAŢIONALĂ - Nicolae Dică n-a mai fost chemat

Selecţionerul reprezentativei României, Victor Piţurcă, a anunţat ieri numele jucătorilor care evoluează în străinătate convocaţi pentru partida cu Franţa, din preliminariile CM 2010, de la Constanţa.



Selecţionerul reprezentativei României, Victor Piţurcă, a anunţat ieri numele jucătorilor care evoluează în străinătate convocaţi pentru partida cu Franţa, din preliminariile CM 2010, de la Constanţa.

Cei zece jucători convocaţi de Piţurcă sunt: Cristian Săpunaru (FC Porto), Cosmin Contra (Getafe), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Paul Codrea (Siena), Răzvan Cociş (Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Daniel Niculae (AJ Auxerre).

Faţă de ultima acţiune a “naţionalei”, selecţionerul nu i-a mai convocat pe ex-stelistul Nicolae Dică, care nu a dat randamentul scontat în meciul cu Lituania şi nici nu mai prinde prima echipă la Catania, club la care activează, şi pe Ştefan Radu, deşi fostul dinamovist a revenit printre titularii lui Lazio.

Meciul cu Franţa va avea loc la 11 octombrie, de la ora 20:15, pe Stadionul Farul, iar reunirea primei reprezentative este prevăzută pentru 6 octombrie, la ora 12:00, la Casa Fotbalului, deplasarea către Constanţa urmând să se efectueze cu autocarul. Cartierul general al “tricolorilor” va fi Hotelul Rex din Mamaia, un stabiliment de cinci stele care a mai găzduit echipa naţională şi înaintea celorlalte partide disputate de aceasta la Constanţa. Numele jucătorilor din Liga 1 convocaţi pentru partida cu Franţa vor fi anunţate în cursul serii de duminică, 5 octombrie, după consumarea tuturor jocurilor din cadrul etapei a 10-a a întrecerii interne.

NICO, ÎNAPOI?
Altfel, după Gabriel Tamaş, care a fost repatriat de Dinamo, Daniel Niculae ar putea reveni şi el, din iarnă, în Liga 1, la fosta sa echipă, Rapid. “Noi ni l-am dorit pe Nico şi vara aceasta, şi vara trecută şi sperăm să reuşim să-l aducem acasă”, a spus ieri la GSP TV directorul general adjunct al grupării de lângă Podul Grant, Grigore Sichitiu. Atacantul traversează o perioadă critică la Auxerre, unde nu mai face parte din planurile tehnicianului Jean Fernandez.

×
Subiecte în articol: sport