x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EUROFLASH - 23 iunie 2004

EUROFLASH - 23 iunie 2004

23 Iun 2004   •   00:00

Frei, judecat dupa incheierea EURO 2004

UEFA il va judeca dupa incheierea EURO 2004 pe atacantul elvetian Alexander Frei, acuzat ca l-ar fi scuipat, in timpul meciului cu Anglia, pe Steven Gerrard. Comisia de Apel a UEFA il suspendase provizoriu, luni, pe o perioada de 15 zile, pe Frei, dupa ce jucatorul decisese, de comun acord cu Federatia Elvetiana, sa nu evolueze in partida cu Franta. Cum Elvetia a fost eliminata de la EURO 2004, ancheta va continua la Nyon, in luna iulie, cand vor fi vizionate noi imagini tv, care il surprind pe Frei cand se pregatea sa-l scuipe pe Gerrard.

CONTINUARE. Inaki Saez a anun]at ieri, ntr-o conferin]` de pres`, c` va r`m~ne n func]ia de selec]ioner al Spaniei, dorind s`-[i respecte contractul care expir` n 2006, n pofida elimin`rii reprezentativei iberice de la Euro 2004. „Exist` un grup de juc`tori care mi-a dat ncredere. Acum trebuie s` iau o decizie [i aceea este de a continua", a spus Saez, al c`rui contract a fost prelungit de cur~nd pentru nc` 2 ani. Selec]ionerul spaniol a recunoscut c` evolu]ia echipei sale la CE a fost decep]ionant` [i c` sper` s` se revan[eze n preliminariile pentru CM 2006.

BILETE. Suporterii portughezi stau la coad` de aproape dou` zile pentru a cump`ra bilete la meciul din sferturile de final` pe care Figo&Co l va juca m~ine mpotriva Angliei. Aproape 100 de suporteri, echipa]i cu saci de dormit [i cu [ezlonguri, a[teapt` n fa]a sediului Federa]iei Portugheze de Fotbal pentru a achizi]iona unul dintre cele 500 de tichete care mai sunt disponibile pentru aceast` partid`, a c`ror v~nzare se va face n aceast` diminea]`.

OFERTE. Pre[edintele clubului spaniol FC Barcelona, Joan Laporta, [i-a exprimat inten]ia de a-i achizi]iona pe atacan]ii Suediei, Henrik Larsson [i Zlatan Ibrahimovici. Laporta i-a f`cut deja o ofert` lui Larsson, care [i-a ncheiat contractul cu Celtic Glasgow, propun~ndu-i un contract pe un an, pentru suma de 3,5 milioane de euro. Pre[edintele clubului spaniol este interesat, de asemenea, de Zlatan Ibrahimovici, pentru care Ajax cere 20 de milioane de euro.

Programul meciurilor

GERMANIA - CEHIA

Germania are nevoie de victorie in partida cu Cehia pentru a evita rusinea de a fi eliminata din faza grupelor. Nemtilor le-ar putea fi suficient pentru calificare si un rezultat de egalitate, dar asta numai in cazul in care si celalalt meci din grupa s-ar termina tot remiza. Cehii, care nu mai pot pierde primul loc, se gandesc deja la adversarul din sferturi. Karel Bruckner va odihni in aceasta partida cativa dintre titularii de baza, printre care si Nedved.

GERMANIA: Kahn - Friedrich, Worns, Novotny, Lahm - Schneider, Ballack, Hamann, Frings - Bobic, Kuranyi. Antrenor: Rudi Völler

CEHIA: Blazek - Hubschman, Ujfalusi, Bolf, Jiranek - Plasil, Tyce, Nedved, Smicer, Vachousek - Heinz, Baros. Antrenor: Karel Bruckner

OLANDA - LETONIA

Situatia Olandei in grupa D este disperata dupa primele doua etape. Mari favoriti inaintea turneului, olandezii au nevoie de victorie in fata Letoniei si ca Germania sa nu invinga Cehia, pentru a se califica in sferturi. Balticii asteapta cu incredere intalnirea cu Olanda. Selectionerul Starkovs a declarat ca asteapta de la aceasta partida "o evolutie buna a elevilor sai si, de ce nu, o noua surpriza".

OLANDA: Van der Sar - Reiziger, Stam, Bouma, Van Bronckhorst - Seedorf, Cocu, Davids - Van der Meyde, Van Nistelrooij, Robben. Antrenor: Dick Advocaat

LETONIA: Kolinko - Isakovs, Zemlinskis, Stepanovs, Blagonadezdeins - Bleidelis, Lobanovs, Astafjefs, Rubins - Prohorenkovs, Verpakovskis. Antrenor: Alexander Starkovs
×
Subiecte în articol: sport