x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Eveniment - "Gala Bölöni", la Targu Mures

Eveniment - "Gala Bölöni", la Targu Mures

30 Mar 2005   •   00:00

Ladislau Bölöni vrea sa contribuie la relansarea fotbalului in orasul sau natal, Targu Mures. In acest sens, antrenorul lui Rennes va organiza pe 29 aprilie Gala "Bölöni Football Show 2005".

INVITATI. Evenimentul va avea loc in Sala Polivalenta din Targu Mures, iar printre invitati se vor afla jucatori ai fostei echipe de aur ASA Targu Mures, precum si coechipieri de-ai lui Bölöni de la echipa nationala, printre care se numara Gheorghe Hagi, Nicolae Dobrin, Mircea Rednic, Daniel Prodan, Mircea Sandu, Emeric Ienei, Helmuth Dukadam, Ilie Balaci, Victor Piturca, Stefan Iovan, Aurel Ticleanu, Alexandru Boc, Flavius Domide, Tudorel Stoica, Tibor Selymes, Marcel Puscas si Bela Kassai.

SPECTACOL. Gala va cuprinde o partida de fotbal demonstrativ intre echipa de aur a ASA Targu Mures si jucatorii care evoluau in echipa nationala in anul 1986, precum si un spectacol. Potrivit ofiterului de presa al manifestarii, Vajda Gyorgy, show-ul a fost conceput de catre fostul selectioner al echipei nationale cu scopul de a readuce in atentie fotbalul din Targu Mures.

×
Subiecte în articol: sport targu mures