x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Exclusiv / Tender. E oficial! (video)

Exclusiv / Tender. E oficial! (video)

de Marius Mihalcea    |    10 Sep 2008   •   00:00
Exclusiv / Tender. E oficial! (video)

FC TIMIŞOARA  ●  Gruparea de pe Bega îşi schimbă patronul
Asociaţi şi într-o altă afacere, Ovidiu Tender şi Consiliul Judeţean Timiş vor cumpăra împreună pachetul majoritar de acţiuni al grupării "viola" de la Marian Iancu.



Contactat de Jurnalul Naţional, omul de afaceri Ovidiu Tender a confirmat intenţia sa fermă de a prelua înpreună cu Consiliul Judeţean Timiş echipa de fotbal Poli Timişoara.

"Mîine (n.r- miercuri) la ora 10 se va întruni Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii la care Grupul Tender este asociat cu Consiliul Judeţean Timiş. Conform discuţiilor pe care le-am purtat pînă acum, ambele părţi sînt decise să se implice în continuarea existenţei fotbalului timişorean în prima ligă. În acest sens vom constitui o echipă care să negocieze cu Marian Iancu preluarea echipei precum şi să clarifice statutul juridic al societăţii care patronează Poli", a declarat Ovidiu Tender.



FC TIMIŞOARA ●
Gruparea de pe Bega îşi schimbă patronul
Asociaţi şi într-o altă afacere, Ovidiu Tender şi Consiliul Judeţean Timiş vor cumpăra împreună pachetul majoritar de acţiuni al grupării "viola" de la Marian Iancu.

      Jurnalul Naţional: V-aţi hotărît, cumpăraţi Poli!


Ovidiu Tender: Da, aşa este. Mîine (n.r. – azi), la ora 10:00, se va întruni Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Inter Center Service, la care Grupul Tender este asociat cu Consiliul Judeţean Timiş, pentru a desemna componenţa comisiei ce va negocia direct cu reprezentanţii domnului Marian Iancu achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului. Cel mai probabil, din această comisie vor face parte un membru al firmei şi doi consilieri judeţeni.

      Este un pas important.

Categoric, însă din discuţiile pe care le-am purtat pînă acum atît eu, cît şi Consiliul Judeţean Timiş am ajuns la concluzia că trebuie să ne implicăm şi să asigurăm existenţa fotbalului timişorean pe prima scenă.

      Care credeţi că va fi preţul tranzacţiei?


Mi-e greu de spus. Deocamdată va avea loc o negociere orientativă, pentru că trebuie să avem o imagine completă, să ne edificăm asupra mai multor aspecte, cum ar fi statutul juridic al societăţii care patronează în momentul de faţă Poli şi multe altele.

      Domnul Iancu spunea despre o sumă în jurul a 30 de milioane de euro.

Am auzit, dar nu mă pot încă pronunţa în această privinţă. După ce vom intra însă în posesia mai multor date, cu siguranţă vom şti care este preţul corect. Oricum, sînt convins că vom ajunge la un acord cu domnul Iancu, fiindcă dumnealui este hotărît să vîndă, iar noi sîntem decişi să cumpărăm.

×