x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport „Vreau să ajung la 1000 de goluri": Cristiano Ronaldo a atins o bornă istorică, dar vrea mai mult

„Vreau să ajung la 1000 de goluri": Cristiano Ronaldo a atins o bornă istorică, dar vrea mai mult

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2024   •   13:45
„Vreau să ajung la 1000 de goluri": Cristiano Ronaldo a atins o bornă istorică, dar vrea mai mult
Sursa foto: Hepta

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit joi primul fotbalist din istorie care a atins pragul de 900 de goluri în meciuri oficiale. El a marcat cel de-al 131-lea gol pentru națională împotriva Croației. Portughezul a declarat că vrea să înscrie 1000 de goluri înainte de sfârșitul carierei.

Atacantul portughez a scris istorie, devenind primul jucător masculin din istoria fotbalului care înscrie 900 de goluri în meciuri oficiale.

Ronaldo a atins această bornă marcând cel de-al 131-lea gol al său pentru Portugalia în meciul din UEFA Nations League cu Croația, pe care Portugalia l-a câștigat cu 2-1.

După ce nu a reușit să înscrie în ultimele cinci meciuri pentru Portugalia, Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, a transformat în cele din urmă o centrare a lui Nuno Mendes, trimițând un voleu puternic în fundul porții pentru a duce scorul la 2-0.

După meci, Ronaldo exaltat a vorbit despre seara în care a bătut recordul.

„900 de goluri pare ca orice altă piatră de hotar, dar numai eu știu cât de greu este să muncești în fiecare zi pentru a marca golul cu numărul 900. Este o bornă unică în cariera mea. Eu nu bat recorduri... ele mă bântuie”, a declarat emblematicul atacant.

(sursa: Mediafax)

×