x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Accidentată la gleznă, Larisa Iordache vrea să lupte pentru o medalie olimpică

Accidentată la gleznă, Larisa Iordache vrea să lupte pentru o medalie olimpică

29 Iul 2021   •   15:36
Accidentată la gleznă, Larisa Iordache vrea să lupte pentru o medalie olimpică
Sursa foto: Hepta

Gimnasta română Larisa Iordache, accidentată la gleznă, a transmis că este hotărâtă să lupte pentru a-și împlini visul: o medalie olimpică.

Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa Iordache, care poarta o gheată de protecție, a spus că este determinată să lupte pentru a-și împlini visul, respectiv o medalie olimpică.

„Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”, a transmis Larisa Iordache, din Satul Olimpic, potrivit postării pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică.

FRG aduce mulțumiri echipei de medici formate din dr. Diana Torje (COSR), dr.Dan Tănase (COSR), dr. Vasile Oșean (FR Canotaj), precum și kinetoterapeuților Mircea Nuțescu (FR Baschet) și Iustin Răduțiu (COSR).

Gimnasta Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de duminică, de la Ariake Gymnastics Center. Ea a evoluat în prima subdiviziune a concursului și a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori, la tendonul lui Ahile.

Mediafax

×
Subiecte în articol: larsa iordache JO tokyo