x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Avocatul lui Berat: "I-am cerut doar 10.000 de euro lui Mutu!"

Avocatul lui Berat: "I-am cerut doar 10.000 de euro lui Mutu!"

24 Noi 2010   •   12:48
Avocatul lui Berat: "I-am cerut doar 10.000 de euro lui Mutu!"
139041-4.jpg

Avocatul chelnerului Berat Recaj, Luca Spaziani, a infirmat astăzi informaţiile apărute în presa italiană potrivit cărora i-ar fi cerut lui Adrian Mutu suma de 100.000 de euro în schimbul retragerii plângerii, informează violanews.com.

"Am vorbit cu la telefon cu avocatul lui Mutu, Filippo Ballagamba, apoi ne-am întâlnit. Am remarcat disponibilitatea lui Mutu de a pune capăt acestui caz. I-a rupt nasul clientului meu, care a avut nevoie de intervenţie chirurgicală. I-am cerut 10.000 de euro, sumă de care are nevoie clientul meu pentru a-şi reconstrui septul nazal. Propunerea a fost făcută şi aşteptăm o contraofertă care încă nu a venit", a spus Spaziani.

Adrian Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, la finalul lunii octombrie, victima, Berat Recaj, primind diagnisticul de "traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi fractură de piramidă nazală". După câteva zile, avocatul lui Berat a anunţat că va renunţa la plângere dacă Mutu va achita operaţia estetică necesară clientului său.

×