x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Baggio a fost atacat și jefuit în propria casă în timpul înfrângerii Italiei în fața Spaniei la Euro

Baggio a fost atacat și jefuit în propria casă în timpul înfrângerii Italiei în fața Spaniei la Euro

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2024   •   15:30
Baggio a fost atacat și jefuit în propria casă în timpul înfrângerii Italiei în fața Spaniei la Euro
Sursa foto: Hepta

Legendarul fotbalist italian Roberto Baggio a fost atacat și jefuit de un grup de infractori în locuința sa din Altavilla Vicentina, în timpul meciului pierdut de Squadra Azzurra la Euro 2024 în fața Spaniei. Intrușii înarmați au furat tot ce au găsit, rănindu-l pe fostul fotbalist italian la cap.

Echipa lui Luciano Spalletti nu a reușit să impresioneze în a doua sa evoluție la Campionatul European, cedând în fața Spaniei cu 1-0, după un autogol al lui Riccardo Calafiori în minutul 55, lăsând echipa pe locul doi în grupă, cu trei puncte.

Pubicația Corriere dello Veneto furnizează detalii despre momentul în care Baggio și familia sa se aflau acasă, în Altavilla Vicentina, urmărind meciul dintre Italia și Spania de la Euro 2024, când un grup de aproximativ cinci infractori înarmați a intrat în casa sa.

Intrușii i-au amenințat cu armele pe membri familiei lui Bagio, iar când acesta a încercat să riposteze a suferit o rană adâncă la cap după ce a fost lovit cu patul unei arme. Baggio și familia sa au fost apoi închiși într-o cameră, în timp ce casa le-a fost răscolită.

Infractorii au vandalizat locuința lui Baggio, furând bani, obiecte personale, ceasuri și alte obiecte de valoare. Ulterior, acesta a reușit să spargă ușa și să sune la carabinieri, după ce intrușii au plecat.

Baggio a fost dus rapid la camera de urgență a unui spital din Arzignano, unde a fost tratat și s-a ales cu câteva copci la rana de la cap. Carabinierii au interogat familia pentru a începe investigația și au colectat imagini de pe camerele de supraveghere din casă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: roberto baggio jefuit