x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Hamilton, încrezător că Brad Pitt poate duce Formula 1 pe noi culmi

Hamilton, încrezător că Brad Pitt poate duce Formula 1 pe noi culmi

de Redacția Jurnalul    |    07 Iul 2023   •   12:15
Hamilton, încrezător că Brad Pitt poate duce Formula 1 pe noi culmi
Sursa foto: Hepta

Atenția hollywoodiană al lui Brad Pitt pentru Formula 1 va duce popularitatea deja în creștere a acestui sport la un alt nivel, a prezis joi Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial.

Filmul încă fără titlu al actorului este filmat la Silverstone în acest weekend, în timpul Marelui Premiu al Marii Britanii, producția având un garaj și un stand fictiv la boxe, ca o a 11-a echipă denumită "APX GP".

De asemenea, monoposturile din film vor apărea pe grilă, fără a efectua un tur de formare, și vor fi pe pistă între sesiuni.

Formula 1 speră să poată exploata în avantajul său atractivitatea serialului documentar Netflix 'Drive to Survive'.

"Am văzut deja munca și impactul extraordinar al serialului Netflix și cred că acest lucru îl va duce pe o nouă culme dincolo de asta", a declarat Hamilton, reporterilor, citat de Reuters. Acesta a fost consilier în calitate de coproducător.

Filmul pentru Apple TV va fi regizat de Joseph Kosinski, regizorul filmului "Top Gun: Maverick", alături de producătorul Jerry Bruckheimer.

Cel mai în vârstă pilot actual de F1 este Fernando Alonso de la Aston Martin, la 41 de ani, iar Pitt, care joacă rolul unui pilot care iese de la pensie pentru a concura cu un debutant, are 59 de ani în viața reală.

Hamilton a sugerat că nu este mare lucru.

"Brad arată ca și cum ar îmbătrâni invers. Arată foarte bine pentru vârsta lui", a spus britanicul.

"Este foarte în formă, s-a antrenat... până la urmă este un film, așa că va exista un element hollywoodian care îl va face credibil".

Pitt va conduce o mașină F2 modificată, iar Hamilton a declarat că l-a urmărit pe actor cum a făcut câteva tururi de circuit, recent la Silverstone și înainte de asta pe un circuit din Los Angeles, și a fost impresionat.

"Am petrecut o zi împreună pe un circuit din Los Angeles și pentru cineva care nu a concurat, cu siguranță are deja un ochi ager.

"Îi place să se uite la MotoGP, așa că a fost întotdeauna un pasionat de curse. Avea deja un simț al liniilor și era pe deplin stăpân pe el, ceea ce a fost bine de văzut."

Hamilton a spus că filmul va face dreptate și unui sport în care mașinile pot atinge viteze maxime de 370 km/h.

"Va arăta rapid. Cred că va arăta mai rapid decât la televizor", a spus el.

"Ați văzut deja ce a făcut (Kosinski) cu avioanele de luptă, ce a făcut cu Maverick... aducând această tehnologie în lumea noastră; cred că va fi uimitor".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: brad pitt formula 1