x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cosmin Matei are nuntă în weekend şi Dănciulescu e naş, motiv întemeiat de a rămâne la Dinamo!

Cosmin Matei are nuntă în weekend şi Dănciulescu e naş, motiv întemeiat de a rămâne la Dinamo!

04 Iun 2015   •   15:03
Cosmin Matei are nuntă în weekend şi Dănciulescu e naş, motiv întemeiat de a rămâne la Dinamo!
Sursa foto: Cosmin MATEI / fcdinamo.ro

După terminarea campionatului, preşedintele Dinu Gheorghe și patronul Ionuț Negoiță au dezvăluit planurile de viitor ale clubului Dinamo. Dinu a anunțat faptul că Valentin Lazăr va pleca, în timp ce Cosmin Matei va continua.

Iniţial, Dinu Gheorghe a dorit ca Matei să plece, dar directorul general al roș-albilor a fost înduplecat de dorinţa şi de ambiţia jucătorului, acesta promiţând că va reveni la forma care l-a consacrat, scrie gsp.ro.

"Matei va continua la Dinamo. Îi vom prelungi contractul. Lazăr a cerut să plece. Dacă nu își va găsi nimic, se va întoarce", a zis Dinu Gheroghe la DigiSport.

Mijlocaşul Cosmin Matei, în vârstă de 23 de ani, a ajuns la o înţelegere cu conducătorii "cîinilor" pentru a parafa o nouă înţelegere valabilă pe trei ani.

De partea cealaltă, Ionuț Negoiță a comentat transferurile din iarnă, spunând că au fost greşite şi l-au dezamagit şi i-a nunțat pe fani că speră ca Dinamo să revină în cupele europene chiar din 2016: "Acum suntem într-o altă etapă. Transferurile din iarnă au fost total greșite. A fost o mare dezamăgire pentru mine", a spus Ionuț Negoiță.

Jurnalul.ro a aflat, pe surse, că fotbalistul Cosmin Matei se însoară în acest weekend cu iubita sa, Silviana, alături de care este încă din liceu. Naş le va fi Ionel Dănciulescu, directorul general al clubului, încă un motiv întemeiat pentru Matei de a rămâne la Dinamo.


Cosmin Matei şi Silviana, viitoarea lui soţie / Foto: fanatik.ro

Nunta ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu doi ani, cererea în căsătorie datând încă din 2012, dar problemele de la club şi de sănătate ale lui Matei au amânat fericitul eveniment din viaţa sa. Acum, cei doi se vor cununa religios la Constanţa, oraşul natal al miresei.

Totul este organizat, iar mirele a închiriat 50 de camere într-un hotel de lux, pentru invitații care nu sunt din oraș.


×