x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Extravaganță: Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou pugilistului Francis Ngannou un ceas de 110.000 de lire sterline

Extravaganță: Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou pugilistului Francis Ngannou un ceas de 110.000 de lire sterline

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2023   •   11:00
Extravaganță: Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou pugilistului Francis Ngannou un ceas de 110.000 de lire sterline
Sursa foto: Hepta

Cristiano Ronaldo i-a dăruit un ceas pugilistului Francis Ngannou înaintea luptei acestuia cu Tyson Fury din Arabia Saudită, desfășurată sub titulatura "Battle of the Baddest" (Bătălia celor mai răi).

Francezul de origine cameruneză i-a mulțumit lui Cristiano Ronaldo pentru că i-a făcut cadou un ceas Jacob & Co. în valoare de 110.000 de lire sterline, înainte de a-l înfrunta în ring pe britanicul Tyson Fury, în data de 28 octombrie, la Riyadh.

"Mi-am primit noul ceas înainte de săptămâna luptei aici, la Riad. Mulțumesc @jacobandco Riyadh & fratele meu @cristiano! FuryNgannou", a scris el pe Instagram, alături de o imagine în care își arată noul cadou.

Ronaldo este un mare fan al sporturilor de luptă și a declarat anterior, într-un documentar realizat de DAZN în 2020, că, deși fotbalul este pasiunea sa, ar alege boxul sau UFC în locul fotbalului atunci când vine vorba de a urmări sportul la televizor.

Următorul meci al lui CR7 și al coechipierilor săi de la Al-Nassr va fi marți, împotriva celor de la Al-Duhail din Qatar, în faza grupelor Ligii Campionilor AFC. Clubul din Arabia Saudită este liderul grupei, cu două victorii din două meciuri disputate până acum.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo ceas scump