x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu un copil orfan, supravieţuitor al atentatelor din Beirut

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu un copil orfan, supravieţuitor al atentatelor din Beirut

19 Dec 2015   •   14:32
Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu un copil orfan, supravieţuitor al atentatelor din Beirut
Sursa foto: haidar_rtv.net

Vedeta portugheză Cristiano Ronaldo (Real Madrid) s-a întâlnit pe stadionul Santiago Bernabeu cu un copil orfan care a supravieţuit atentatelor de la Beirut, care au făcut 44 de decese în noiembrie, a anunţat gruparea spaniolă.

Haidar, un băieţel de 3 ani, ai căror părinţi au pierit în atentatele de la Beirut, a petrecut puţin timp alături de idolul său, Cristiano Ronaldo.

Preşedintele clubului Florentino Perez i-a oferit copilului un tricou al echipei Real Madrid cu numele său şi cu nr. 7, cel al atacantului portughez. Haidar va asista duminică la meciul dintre Real Madrid şi Rayo Vallecano din campionatul spaniol.

''După violentele atentate petrecute în noiembrie în capitala libaneză, povestea micului Haidar, supravieţuitor, fotografiat cu un tricou al echipei Real Madrid a mişcat lumea. De atunci, nu am încetat niciun moment în eforturile noastre pentru a-l găsi şi pentru a-i îndeplini visul de a-l întâlni pe Cristiano'', se arată în comunicatul clubului Real Madrid.

Atentatele din 12 noiembrie, de la Beirut, au fost revendicate de gruparea Statului Islamic, şi au lovit un vad comercial dintr-o suburbie şiită a capitalei libaneze.

Sursa - Agerpres

×