x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport CSM Bucureşti vrea să-şi construiască o bază de pregătire în cadrul Complexului Sportiv Cireşarii

CSM Bucureşti vrea să-şi construiască o bază de pregătire în cadrul Complexului Sportiv Cireşarii

07 Ian 2016   •   15:13
CSM Bucureşti vrea să-şi construiască o bază de pregătire în cadrul Complexului Sportiv Cireşarii
Sursa foto: Sabin Malisevschi

Directorul general al CSM Bucureşti, Bogdan Vasiliu, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că a demarat un proiect pentru preluarea administrării Complexului Sportiv Cireşarii din Sectorul 1 de către Primăria Capitalei, loc unde gruparea îşi va putea construi o bază de pregătire proprie.

Oficialul clubului sportiv aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti a explicat că anual se cheltuie aproximativ 600.000 de euro cu închirierea spaţiilor de pregătire ale echipelor din cadrul grupării.

'Faptul că nu avem o bază sportivă este o problemă foarte gravă. Plătim chirii peste chirii la alte entităţi, la alte cluburi sportive. Chiriile înseamnă cam 600.000 de euro într-un an calendaristic. Noi am demarat un proiect şi sper ca în această primă jumătate de an o importantă bază sportivă să treacă în administrarea Primăriei şi astfel să ne construim baza proprie. Ar fi un lucru extraordinar. Este vorba despre baza Cireşarii de la Domenii (n.r. - aflată în administrarea Ministerului Educaţiei)', a spus Vasiliu.

Aflat în funcţie doar de câteva săptămâni, directorul general a explicat că nu se vor desfiinţa secţii din cadrul CSM Bucureşti, dar se vor face reduceri de buget la anumite echipe. 'Telenovela sfârşitului de an s-a terminat, acum este o nouă conducere la CSM Bucureşti. Sper să continui tot ce a fost bun în anii precedenţi. Bugetul încă nu a fost stabilit. Cred că va mai dura încă o lună. După discuţiile de la sfârşitul anului, eu sper să obţinem bugetul pe care ni-l dorim pentru a ne putea continua activitatea. Nu vor fi desfiinţări de secţii la club, dar vor fi reajustări de bugete. Vom continua, evident, cu proiectul la handbal feminin, care va fi portdrapelul clubului, apoi handbalul masculin şi voleiul feminin', a adăugat directorul general.

Întrebat care este stadiul negocierilor în ceea ce priveşte transferul handbalistei Cristinei Neagu la CSM Bucureşti, Bogdan Vasiliu a răspuns: 'Suntem în plină forţă cu negocierile, dar preferăm să anunţăm atunci când se vor finaliza. Ceea ce a apărut în presă sunt multe speculaţii, departe de ceea ce se întâmplă cu negocierile. Ne dorim cât mai multe românce la echipă, însă e clar că performanţa nu o putem face fără sportive din alte ţări'.

×