x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cum sărbătorește victoria noua campioană de la Wimbledon: Bere și un nou tatuaj

Cum sărbătorește victoria noua campioană de la Wimbledon: Bere și un nou tatuaj

de Redacția Jurnalul    |    16 Iul 2023   •   10:20
Cum sărbătorește victoria noua campioană de la Wimbledon: Bere și un nou tatuaj
Sursa foto: Hepta

Tenismena cehă Marketa Vondrousova vrea să sărbătorească cu bere și un nou tatuaj victoria de la Wimbledon care a propulsat-o în top 10 WTA. după ce a devenit una dintre cele mai improbabile campioane de la Wimbledon, învingând-o sâmbătă în finală pe Ons Jabeur.

Ea are 24 de ani și s-a impus, sâmbătă, cu 6-4, 6-4 în fața favoritei publicului, tunisianca Ons Jabeur (6 WTA).

Întrebată pe teren cum își va sărbători victoria, Vondrousova a spus zâmbind: „Cred că o să beau niște bere, poate. Au fost două săptămâni obositoare, iar în ultimele câteva zile m-am adunat. Am fost foarte emoționată înainte de acest meci”.

Vondrousova are o colecție de tatuaje pe brațe. Ea se gândește să își mai facă unul pentru a sărbători cele două săptămâni memorabile petrecute la Londra și a spus că antrenorul ei, Jan Hernych, se va tatua și el pentru că așa a promis înainte de meci.

„Nu știu, dar am făcut un pariu cu antrenorul meu. Mi-a spus că dacă voi câștiga un Grand Slam își va face și el unul. Deci cred că vom merge mâine", a spus aceasta, potrivit Reuters.

Ea a devenit prima femeie care a ajuns în două finale de Grand Slam deși nu a fost cap de serie, după ce a pierdut finala de la Roland Garros în fața lui Ash Barty în 2019, când avea 19 ani.

A câștigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021.

Cu un cec de 2,3 milioane de lire sterline, Vondrousova a spus că va cumpăra niște „pești frumoși” pentru pisica ei de companie.

×
Subiecte în articol: wimbledon Marketa Vondrousova