x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Dănuţ Lupu, în comă la doar 48 de ani! Fostul fotbalist a suferit un preinfarct miocardic

Dănuţ Lupu, în comă la doar 48 de ani! Fostul fotbalist a suferit un preinfarct miocardic

25 Ian 2016   •   20:08
Dănuţ Lupu, în comă la doar 48 de ani! Fostul fotbalist a suferit un preinfarct miocardic
Sursa foto: sptfm.ro

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, în vârstă de 48 de ani, a suferit în urmă cu două zile un preinfarct miocardic, iar în prezent se află în comă profundă la un spital din Bucureşti, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse din apropierea familiei.

'Nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Este o tragedie pentru Dănuţ Lupu. În urmă cu două zile s-a simţit rău şi a fost transportat de urgenţă la spital. Acolo medicii i-au spus că a suferit un preinfarct miocardic. Din păcate, Dănuţ este acum în comă, doar aparatele îl mai ţin în viaţă', au afirmat sursele citate.

Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea fostului internaţional. 'Vă daţi seama că nimeni nu doreşte să facă previziuni acum. Medicii au spus că sunt rezervaţi şi că trebuie să mai treacă puţin timp pentru a vedea cum evoluează', au adăugat sursele.

Născut în Galaţi, la 27 februarie 1967, Dănuţ Lupu a început fotbalul la Dunărea Galaţi, iar de-a lungul carierei a evoluat la echipele Dinamo, Rapid, Panathinaikos, Brescia, OFI Creta, PAS Korinthos şi Hapoel Tzafririm Holon.

Fostul mijlocaş are 14 selecţii la echipa naţională a României, participând cu prima reprezentativă la Cupa Mondială din 1990. În palmaresul său se regăsesc trei titluri (două în România şi unul în Grecia), patru cupe (trei în România, una în Grecia) şi două supercupe (una în România şi una în Grecia).

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: danut lupu coma preinfarct miocardic