x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport După Octavian Bellu, şi Mariana Bitang reacţionează faţă de acuzaţiile Mariei Olaru

După Octavian Bellu, şi Mariana Bitang reacţionează faţă de acuzaţiile Mariei Olaru

02 Iun 2016   •   18:18
După Octavian Bellu, şi Mariana Bitang reacţionează faţă de acuzaţiile Mariei Olaru

Fosta gimnastă Maria Olaru poveşte, în cartea sa biografică, "Prețul aurului. Sinceritate incomodă", despre bătăile primite de la antrenori, inclusiv Octavian Bellu şi Mariana Bitang, dar şi despre umilinţele la care erau supuse gimnastele, scrie Cătălin Tolontan.

„Este o formulă de marketing care costă foarte mult imaginea gimnasticii românești. Maria Olaru dă într-un sistem care și asa traverseaza momente destul de critice. M-au sunat foste colege de-ale ei care au avut diverse colege de-ale ele. Întreb si eu retoric când trairile ei erau cele reale. Am în fata un mail pe care mi l-a trimis în anul 2002 în care abandonase deja activitatea de performanta de 2 ani. Ea nu a fost singura în sala. Mai sunt si colege de-ale ei si au si ele un punct de vedere. Îi sugerez să mai scrie o carte în care să scrie comentariile ei si injuriile la adresa antrenorilor care au determinat anumite reacții”, a spus Mariana Bitang la Kanal D, citată de Libertatea.

Întrebat dacă le bătea pe gimnaste, Bellu a răspuns: "Eu nu fac niciun comentariu, că m-am mai lansat în comentarii la alte cărți înainte care au făcut astfel de revelații, după care discutând cu persoana respectivă n-a spus, n-a făcut, n-a scris, a fost interpretat. Așa poate să mă întrebe dacă mi-am bătut fata sau i-am dat o palmă la fund când avea șase ani. Mie mi se pare puțin bizar, că acum când gimnastica trece prin momentele prin care trece apare o astfel de carte. De ce n-a apărut acum 10 ani?"...

Cartea „Prețul aurului. Sinceritate incomodă", a Mariei Olaru, va fi lansată sâmbătă, 4 iunie, la Bookfest, in Centrul Expozițional ROMEXPO , începând cu ora 13:30.

×