x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Garbine Muguruza face "portretul-robot" al jucătoarei perfecte de tenis

Garbine Muguruza face "portretul-robot" al jucătoarei perfecte de tenis

06 Mai 2015   •   16:07
Garbine Muguruza face "portretul-robot" al jucătoarei perfecte de tenis
Sursa foto: facebook.com/GarbiMuguruza

Sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 20 WTA, eliminată şi ea de la Madrid, a făcut "portretul-robot" al jucătoarei perfecte de tenis! Pe scurt, cam aşa ar trebui să arate jucătoarea perfectă...

"Forţa Serenei, viteza lui Halep şi mentalitatea Sharapovei", a declarat Muguruza, într-o filmare postată pe contul de Twitter al sponsorului ei, banca spaniolă BBVA, citată de ziarulring.ro.

Garbine Muguruza a părăsit turneul WTA de la Madrid, în turul al doilea, fiind învinsă de rusoaica Svetlana Kuznetsova, scor 6-3, 5-7, 7-5.

În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, după eliminarea prematură de la Madrid, încă din primul tur, a preferat să rămână în capitala Spaniei şi să-şi continue antrenamentele pentru că de săptămâna viitoare va participa la turneul de la Roma, unde anul trecut a ajuns până în turul 3.

Simona Halep, numărul 2 mondial, a fost învinsă de franţuzoaica Alize Cornet, cu 7-6 (6), 6-3, duminică, în runda inaugurală a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.185.405 dolari! Totuşi, ea a declarat că se aştepta la un asemenea eşec!

×